Här är ett mörkt matt blodrött läppstift från MakeUpStore. Köpte detta 2013 och håller fortfarande. Lätt de bästa köpet jag gjort.

Här är ett annat mörkt läppstift, den går nästan mer mot lila men de är ett kallt röd/lila färg och detta kommer från YSL nr 54.

Här är ett till från YSL. Gillar deras då dem har många kalla röda färger och här är ett kallt blodrött läppstift. Ger en jätte fin behaglig färg och lätt ett av dem bästa jag har. Nr 204.

Här var de kärlek vid första ögonkastet. Älska matta färger och detta är perfekt matt. Köpte ett rött läppstift på primark för 3 år sen och de var de bästa jag hade, de var matt och en jätte fin röd färg så när den tog slut har de varit svårt att hitta ett liknande MEN sen så hittade jag denna från Loréal by Blake. Helt klart en favorit.

Chanel = kärlek. Om de är något märke som gör dem finaste röda färgerna så är de Chanel. Och här är ett jätte fint, väldigt rött ( tyvärr vissas inte de på denna bild) men den är jätte fin. Deras läppstift går mer åt de varma hållet och detta är ren magi. Detta är nr.99.

Här kommer ännu ett rött från Chanel. Detta är nr. 46. Och även detta är helt fantastiskt. Är kär verkligen. Detta var mitt senaste köp, detta går mer åt hallonrött. Så nästan lite rosa i visa ljus. Men väldigt fint. Så en fin sommar färg skulle jag säga.

I tidigare inlägg la jag upp några bilder jag hade målat med mina favorit läppstift på min hand och här tänkte jag visa vilka märken samt vilka nyanser de var. Fick nämligen en fråga om vad de var för några märken samt vad dem hette så tänkte jag gör ett inlägg om de. De är väldigt kul när ni frågar, så fortsätt så. Hihi. x

Gillar

Kommentarer

Daniella Caspian
,
åh, tack! läppstift är verkligen en jäkla djungel annars.forbiddenforest.blogg.se
emmyannajasmin
,
De var så lite, kul att jag kunde hjälpa! Vet känslan precis, därav att jag samlat på mig en massa haha nouw.com/emmyannajasmin
IP: 82.99.3.229