Igår var det ju 4th Of July - USA’s nationaldag och det är som många av er redan vet - en tradition i min familj. Vi har firat den så länge jag kan minnas redan innan jag fanns började mina föräldrar fira den dagen.

Ni kanske undrar varför? Jo det är så att min pappa och hans bröder jobbar med musik och förr spelade dom i ett band som dom skapade på 80 talet. De turnerade runt om i Europa, Australien och även USA där dom också bodde i ett halv år.

Under detta halv år i USA skapade de många kontakter och fick då väldigt många amerikanska vänner och under denna tid i USA så var det även 4th Of July och sen dess så blev det en självklarhet att fira.

Så varje år, så har vi en stor grillfest med nära vänner där vi äter hamburgare, pommes, S’mores, M&Ms and so on haha. Vi sjunger också alltid USA’s nationalsång och sen bara har en sjukt härlig kväll. Älskar det! Så nu vet ni lite av bakgrunden till att vi firar just den dagen <3

Men de senaste åren har jag varit utomlands och igår var jag ju hemma i Stockholm så min lilla syster och jag firade dagen med hemmagjorda hamburgare (vegetariska) och till de pommes och lite annat tillbehör. Ni ser på bilderna ovan ✨

Sen åt vi även kladdkaka till efterrätt med glass och jordgubbar <3 Men glömde att fota det tyvärr. Men blev en mysig kväll.

Här är några bilder från förra året när vi var i Sardinien, då firade vi 4th Of July på en strand i solnedgången med pizza och lite snacks.

<3

Sen har jag även firat 4th Of July här i Stockholm då Hillsong höll i det för två år sen och då blev de ju en självklarhet att gå på det.

Då fanns de denna donutwall som man fick plocka av ✨

Sen tänkte jag göra ett lite längre hopp till 2013 då vi firade 4th Of July i USA med våra kusiner och våra amerikanska vänner <3

Detta var utöver det vanliga och jag älskade varenda minut av det. Vi hängde i en jätte stor park med många andra amerikanska familjer, blev som en lång picknick dag med grill, fika, snacks, aktiviteter, musik och till sist fyrverkerier. Såå sjukt rolig dag och jag vill och drömmer om att jag inom en framtid kommer fira denna dag i USA igen. Vore Såå kul!

Så här var några tillbaka blickar på några 4th Of July firande <3

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
,
Ser så härligt ut! 😊 Kramnouw.com/tildaolofssons
emmyannajasmin
,
Jaa det är de också, älskar små traditioner☺️✨ kramnouw.com/emmyannajasmin
evelinarou
,
Vad roligt att ni firar 4th of july, det ut som att du har haft en riktigt härlig dag 😊👏nouw.com/evelinarou
emmyannajasmin
,
åh visst är de, den har varit så bra. Hoppas du också hade en härlig dag finis😊✨nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229