Vem bryr sig?

Emmy

Jag ligger nerbäddad i sängen, och gör mig redo inför morgondagen. Det händer lite grejer imorgon, men vad det är kan jag tyvärr inte skriva här ännu. Men beroende på hur det blir så kommer jag att dela med mig. Ska iallafall jobba och sen efter jobbet så ska min pappa hjälpa mig med att sätta upp gardinskenor. Kommer bli så fint.

Jag tog en lång dusch innan, skrubbade mig och gjorde något jag inte gjort på evigheter - smörjde in mig med brun utan sol! Jag är så trött på min bleka hy så behövde lite färg kände jag. Sen har jag bara kollat på Once upon a time. Har blivit helt hooked! Trodde aldrig det när jag såg första avsnittet.
Nu avslutar jag dock kvällen med att lyssna klart på Therése Lindgrens bok, "Vem bryr sig?". Den öppnar verkligen ögonen på en mer än vad jag trodde.

Hade velat ha min lilla kisemiss här just nu, det är så mysigt.

Gillar

Kommentarer

Sandrozfit
Sandrozfit,
Behöver också få färg! Dock vågar jag inte använda brun utan sol...känns som det ska bli fläckigt nouw.com/sandrozfit
emmyandersson
emmyandersson,
Förstår din oro, jag var likadan! Jag provade till sist St. Tropez BUS, och en sån typisk vante man köper till för att smörja in med, och det blir jämt och fint överallt. Om man är själv kan det vara klurigt med ryggen, men jag lyckades bra tycker jag. Den torkar även in snabbt, så man ser fort ifall man råkat missa eller liknande. Rekommenderar verkligen! nouw.com/emmyandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229