The flu

Emmy

I torsdags kunde jag aldrig ana att jag skulle få influensan av den där hemska febern som lurade. Jag har mått så fruktansvärt dåligt och haft så ont i kroppen att jag hållit på att bli knäpp. Att ständigt sitta hemma och kolla ut alla serier som existerar på netflix är faktiskt ingen höjdare i längden.
Jag har inte varit på gymmet sen den 27 november, och det KLIAR i kroppen. Är så himla besviken över just det. Men man ska ju inte pusha kroppen i onödan, så jag tänker snällt vänta ut tills alla mina symtom är borta.

Imorgon händer en del skojiga grejer, men en av de grejerna kan jag inte avslöja förrän på julafton! =) Det är min mormors födelsedag bland annat, så imorgon blir det ett mysigt besök till henne. Jag ska även hämta min farfars ena hund som jag ska passa i 3 hela veckor. Mysigt!

I helgen besökte jag och familjen julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn. Jättevackert var det, hade där bara varit snö istället för vattenpölar hade det varit tiptop. Men otroligt fint! Hade dock uppskattat lite mer typical julmarknad med massa olika försäljningsstånd m.m. =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229