Monday

Emmy

Nu är det återigen en ny vecka. Alltså, hur fort har inte januari gått? Jag blir helt förvirrad, igår när jag funderade på vilket datum det var så tänkte jag ca 9:e januari eller något. Jag visste på ett sätt att det inte stämde, men jag har verkligen inte hunnit med i dagarna.
I helgen har jag känt mig lite hängig, och har fått rethosta med smärta i bröstkorgen. Kul va?

Nä, men jag mår faktiskt inte alls bra idag. Smärtan i bröstet kommer och går och ibland gör det riktigt ont. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med rätt så kraftig huvudvärk. Förhoppningsvis är det bättre till imorgon, så att det åtminstone går åt rätt håll. Har inte tid eller ork att vara sjuk.

Förresten! Från och med nästa vecka så borde vårt badrum vara färdigt! Troligtvis lär vi införskaffa oss badkaret så fort det bara går, längtar! Kommer bli så himla fint. =)

Haha, jag åt sushi på sjukhuset idag. Fancy va?
Jag och mamma var där med min mormor som hade ramlat igår, stackaren. Som tur var visade proverna och röntgen ingenting, så hon fick åka hem och bara vila. Så där satt jag och åt min vegosushi, den var faktiskt väldigt god. Aningen för mycket majonnäs för min del bara.

Nu ska jag sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229