Min helg

Emmy, Inredning

Hej fina läsare! Haft en bra helg?
Det har iallafall jag. Minus var dock att min bil blev helknäpp igår, so that sucks. Men annars så har jag haft en mysig helg.

I fredags så var jag faktiskt ledig, himla skönt efter en intensiv vecka. Jag varvade ner med ett bad och en massa kollande på Vänner. Så avkopplande.

Det var en riktigt fin soluppgång också!

Igår så började mamma och jag att tapetsera hallen. Tapeten som existerade var inte alls i bra skick, säkerligen minst 15 hål vi spacklade igen. Den satt dessutom löst på vissa ställen.
Nu har det gått från typisk pizzeria-look till lite mer stilrent och mörkt. Både H och jag har snöat in oss på mörkt o mysigt. Tidigare var vi bägge ”vitt vitt vitt” nu är det ”svart, grått, brunt” och varma färger som gäller.

Jag glömde dock att ta en ordentlig förebild, men man ser ju ändå hur tråkigt det såg ut.

På kvällen försökte jag och min kära far fixa min bil genom att byta glödstift. Utan förvarning så kortslöts batteriet o bilen gick inte att starta. Jättemärkligt. Vi höll dock på att få en aning panik då det först verkade som att motorn på något sätt hade skurit. Men som tur var visade det sig bara vara batteriet.

Men den ska tyvärr till verkstad ändå, för där behövs göras service och byta ut lite filter. Icke kul!


Nu kollar jag lite på Planet Earth och ska snart röra mig till affären. Måste köpa hem lite grejer inför veckan.
Ha det så fint🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229