Inspirerad

Emmy

YAY IT'S FRIDAY!
Jag känner mig så inspirerad idag. Det är fint väder, jag är lycklig över allt runtomkring mig, jag jobbar med kul grejer, har en underbar pojkvän, mina vänner är fantastiska på alla sätt och vis, och så har jag min älskade familj. Även de med vingar är med mig vart jag än går.

Jag har några planer gällande min youtubekanal, som jag hoppas jag får tummen ur att ta tag i. Varje gång jag får en idé så tänker jag "det fixar jag då istället" men "då" händer ju aldrig! Så jag tänkte att jag ska sätta mig och skriva ner lite olika idéer, och helt enkelt starta från scratch. KUL!

Min last gällande att påbörja saker är ju att jag har svårt att fullfölja dem. Jag började med Bullet journaling i höstas, och jag ÄLSKADE det. Så himla kul, även om jag knappt behärskar att rita en streckgubbe. Men så dog det ut i samband med olika saker. Så nu sitter jag där med en bok fylld till 20% och massor av pennor för flera hundratals kronor.
Jag köper på mig MASSA saker, för att jag ska ha allt direkt. Men sen slutar det med att det bara ligger ändå pga lathet.

Så får verkligen ta tag i det ordentligt nu känner jag. HEJA! :D


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229