Ilsken

Emmy, Ätbart

Idag har varit en fin dag. Jag var ledig från jobbet så det var välbehövligt. Dock har jag någon gång under dagen irriterat mig på något som har gjort att jag ilsknar till fortare än nånsin. Vet inte varför, men ibland är det väl så.

Jag är en person som älskar planering. Att planera dagen och kunna bocka av när jag är färdig, är riktigt skönt mentalt. Idag blev dagen helt omskakad av diverse saker. Jag tror att detta triggade mitt ilskna humör. Egentligen skulle jag ha tränat vid ca 13-14 men det blev inte av, så jag sköt på det till ca 18. Men jag var helt utmattad mentalt efter min ilska som bubblade inom mig.
Nu sitter jag här och ångrar att jag inte gick vid tiden som var planerad eller tog ut min ilska på gymmet. Men det får bli nya tag imorgon.

Jag älskar spontana grejer, som att t.ex. bestämma 1 timme innan att man vill kolla på bio och bara dra, eller boka en resa till kommande helgen. Det bekommer mig inte, förutsatt att jag inte har något annat viktigt planerat. Men just när man planerat hur en dag ska bli uppbyggd för att spara så mycket tid som möjligt, och det helt plötsligt försvinner 3h. Ja, då blir man fan irriterad.

Denna goda smörgås finns på min mosters butik. "Ninnas Smörgåsbutik". Det är en vegansk macka med äpple och currymajonäs på potatis. För extra protein är sojabönor inblandat och lite pumpafrön på det. Enligt mig, supergod!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229