FUSKAR NELLY?

Emmy

Så himla fina liljor! Det är en av mina favoritblommor. 

Hej!
Jag ligger som vanligt nerbäddad i soffan och ska strax gå in i sovrummet. Är såå slut! Har inte haft någon energi dessa dagarna, har mått så dåligt. Förhoppningsvis vänder det. Imorgon är det fredag, och inte vilken som helst: BLACK FRIDAY!
Jag har dock inte tänkt ge mig ut i den hemska handeln, men tänkte spana in lite julklappar iallafall på nätet. 

Idag märkte jag en rätt intressant grej.
I måndags hittade jag en klänning jag tyckte hade varit fin till julafton/nyår. En svart, glittrig fodralklänning . Fastnade för den direkt, men tyckte att 500kr var lite saftigt för en engångsklänning.
I tisdags så såg jag att de hade REA på Nly Trend, och att på onsdag skulle det bli NLY BRANDS. Alltså, skulle klänningen jag hittade från Nly One inkluderas i rean. Så givetvis beställde jag den inte i tisdags.
Prick 10.00 igår, onsdag, så gick jag in (eftersom rean börjar 10.00) för att beställa hem klänningen. Poof, helt borta! Klickade på länken jag skickat på messenger för att snabbt kunna hitta klänningen - Fanns inte. Den existerande inte. Mysko, eftersom att dagen innan så fanns den med alla storlekar i lager... Jag sökte på den, då jag mindes namnet, men inte heller någon sökträff...

En besviken jag släppte det och fokuserade på annat, men kände ändå att något var skumt. Så idag, torsdag, så gick jag in tidigt imorse (ca 7) och såg att klänningen nu fanns där igen. Till fullpris och med massa storlekar tillgängliga.

Döljer Nelly vissa av plaggen för att de inte vill rea ut dem? I vanliga fall när ett plagg är slutsålt så kan man ju gå in på det ändå, och kommentera m.m. eller bevaka om jag inte minns fel.
Tycker det är väldigt dålig stil oavsett.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229