Friyay

Emmy

Oj, vad snabbt denna dagen har passerat. Tanken var att vi skulle dammsugit idag, men det sköt vi upp. Disken fixades iallafall och det känns lite mer fräschare att få ordnat.

Nu ska jag inte babbla om mina hushållssysslor, det har man nog av i vardagen redan. Idag har jag och H varit hos hans föräldrar i deras mysiga kolonistuga. Det är så himla peacefull att vara där tycker jag. Jag är som en mix av friluftsliv och stadsliv. Att övernatta i husvagn på en camping är så himla mysigt tycker jag. Eller att åka till stranden och vara där hela dagen, sen avsluta med grillning. Men jag tycker verkligen om att bo nära stan och kunna ta mig till ställen fort. Men att sova ute i naturen - hus eller tält spelar ingen roll - är verkligen avkopplande. Jag har sån tur att min pappa bor lite mer ute på landet, så man kan komma bort ett tag.

Om några veckor så åker jag och H + familj ner till Bosnien, kommer bli så himla skönt. Där finns inget internet mer än på t.ex. köpcentret(!), så jag ser faktiskt fram emot det väldigt mycket. En vecka utan uppkoppling till alla sociala medier. Jag kan tycka att det blir rätt jobbigt med allt - chattande, instagram, facebook. Inte för att jag tycker det är tråkigt att prata med mina vänner och familj - men jag vill inte känna press på att jag måste svara fort. - Jag har alltid varit en "fast replier" eller vad man ska säga, så det känns nästan som att jag måste leva upp till det. Korkat!
Som tur är har jag ju fantastiska människor runtomkring mig som förstår det, och inte klankar ner på en. <3Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229