Friyay

Emmy


Jag har haft en väldigt mysig fredag, jag vaknade efter ca 10 timmars sömn(!) och gjorde mig en portion havregrynsgröt med blåbär och banan. Så gott och mättande.
Det var något konstigt med mig idag, jag fick ett sånt habegär av klackar att jag slängde på mig några kläder och åkte till Väla för att spana in några nya skor. Men tyvärr hittade jag inga (plånboken tackar mig tho).

Väl hemma igen så var det vardagssysslor som tvätt och disk, men det var behövligt. Lagade en supergod och jätteenkel måltid. Vegansk dessutom! Jag äter ju bara vegetariskt (oftast lakto-ovo), men har jag möjlighet att göra det veganskt så gör jag gärna det.
Jag kokade vanligt ris, och stekte upp hälsans köks filébitar (påminner om kyckling i både smak och konsistens!), kryddade med salt och svartpeppar, sen hällde jag i matlagningsgrädde från Oatly och fortsatte krydda. Hällde i lite oregano för extra smak. Något som passar perfekt också är allkrydda. Blir supergott och går jättefort.


Vid 18 så var jag hemma hos min älskade vän som fyllde 23 år igår, och såklart firade vi henne. Så mysigt! Hon fick så fina presenter, trots dubbletter hehe. Jag hämtade även hem en spegel från mamma, som vi ska hänga upp i vardagsrummet. Kommer bli så fint.

Nu ska jag snart försöka sova, jag har sån himla ryggvärk. Imorgon blir det att agera flytthjälp hela dagen så jag hoppas denna värken försvunnit då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229