Chocolate cake

Emmy

Can we just take a moment for this?? Den var helt otroligt god! Glassen var amazing och jag blev bara helt stunned.

Igår så firade vi min mamma på Haket i Helsingborg. Hon fick presenter av oss som blev väldigt uppskattade. Jag åt en vegopizza som också var jättegod, men tyvärr lite vattnig in emot mitten. Men annars top notch!

Idag har jag varit på gymmet på första gången på över en månad! Kändes faktiskt väldigt bra, men imorgon lär jag väl gråta när jag ska gå ur sängen. Dock märkte jag hur jag blivit svagare, men så blir det ju när man inte håller gång. Imorgon ska jag skriva ut lite papper och skicka tillbaka en jacka jag fick hem idag. Den var tyvärr lite stor, så den får åka tillbaka.

I eftermiddags så fick min mamma ett samtal från en tjej som hade hittat en kattunge som min mammas särbo blivit av med. Hon hade paddlat kanot vid ån där han bor, och hört en katt jama. Då hittade hon och hennes kille den högt uppe i ett träd, så han klättrade upp i trädet och tog med den hem. Stackaren var hungrig och törstig givetvis.
De hade sett annonsen på facebook - helt sjukt vad det är bra med sociala nätverk. Nu är lilla sessan hemma igen där hon hör hemma.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229