25 + 25

Emmy
Hola hola,
Idag är det ingen vanlig dag, utan det är min pappas 50-årsdag. Tänk vad fort tiden går. Som han så klokt sagt själv: Sörj inte över att du blir gammal. Andra får inte ens chansen.
Jag önskar att man hade tid att umgås med sina nära och kära dagligen. Om det så är föräldrar, mor/farföräldrar eller andra släktingar. Men det är svårt att få ihop det när alla jobbar och har olika livssituationer.
Pappa blev väldigt glad över sina presenter, och det var så mysigt att tillbringa dagen där idag. Han fick även en bukett rosor av mig som jag fixade igårkväll. Tycker det är roligt att göra egna än att köpa färdiga. Blir mer personligt.

En lite rolig händelse som skedde under kvällen:
Min pojkvän och jag körde även sväng, och stannade och handlade lite dricka. När han hoppade in i bilen igen (jag körde) så hörde vi någon random brud utanför kommentera till sin kompis nåt i stil med "haha tjejen som kör killen" i någon typ av nedvärderande ton. Haha, tyckte det var så himla roligt, som att det skulle definiera vårt förhållande eller liknande. Det är inte som att vi lever på tidigt 1900-tal och kvinnan inte fick göra något, och bara mannen skulle göra såna grejer. ;)

Nu ska jag bädda ner mig, kolla lite Modern Family och sen somna. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229