18 NOVEMBER

Hej!
Längesen jag var aktiv här, eller nu ser det ut som att detta är mitt första inlägg, because I hid all the old entries, hehe. Jag kände helt enkelt för att blogga, jag får det suget några gånger i veckan, men har inte orkat ta tag i det.

För tillfället ligger jag nerbäddad i sängen med en massa plagg på mig, och även filtar och täcken ovanpå. Vet inte varför jag fryser så mycket, har legat här i snart 2h, och har precis börjat få upp värmen.
Jag har tjocka vinterstrumpor + inneskor, mjukisbyxor, linne + tjocktröja och en morgonrock utanpå. Sen har jag mitt tjocka täcke samt en pläd ovanpå det. Inte lätt att va en frusen kylling. Nu är det bara mitt ansikte som är svalt.

Nu ska jag försöka knåpa ihop en sallad av olika grönsaker som finns hemma och gotta mig med.
För varje dag som går så kommer jag närmre en (lakto-ovo)vegetarisk kost. Det är är snarare ett undantag än en regel numera att jag äter kött. Det är mest om jag blir bjuden på det som jag tar det numera.

Igår åt jag vegetariska vårrullar med soya, stekta haricotverts & bambuskott, och en lättblandad sallad med tomat, sojabönor, groddar och salladsärtor. MUMS!

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Det där ser såå gott ut!! nouw.com/lindawallin
emmyandersson
emmyandersson,
Det var underbart gott, så himla lätt också! nouw.com/emmyandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229