Kärlek varför ska det göra så sjukt jävla ont?? Att få reda på något som krossar hjärtat 500gånger om när hjärtat går i 10000 bitar varje gång jag tänker på det som hände. Kommer aldrig kunna lita på dig under vissna stunder det gör så ont att det ens ska vara så 😥 du är allt jag behöver och allt jag älskar! Vi kämpar tsm upp allt igen vi ska till toppen från botten jag älskar dig!!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 159 Readers

Likes

Comments

Heej alla!

som det står i rubriken så börjar jag 3 året som stylist och mina känslor är på topp allt är så stort och så mycket press och så mycket känslor hit och dit. allt jag gör blir katastrof i mitt huvud jag orkar inte gör någonting längre jag bara ligger. det minska lilla kan förstöra min ork på 0,3 sekunder och det känns som om välden har lämnat min sida som om inte en jävel ser mig längre inte ens den som står mig närmast ser mig längre. man säger att i en relation så finns inga tvivel på något. det sägs så iallafall. men ja visst jag har min pojke och jag älskar han mer än något annat men ibland tar tvivel över sårskorpor som rivs upp och minnen som väcks till liv det är så sjukt mycket som sätter den stora pressen på mig att alltid le och se glad ut men bakom det där tunna skalet gömmer sig verkligheten. det är verkligheten som kommer i fatt mig nu. den får mig och tvivla på så sjukt jävla mycket saker som egentligen är självklarhet för mig. ett sår kommer alltid sitta kvar hos dig hur många gånger du än försöker läka det kommer inte inte bli helt läkt du kommer alltid tänka och återuppleva den stora rädslan att bli sårad ännu mer och ännu större och ännu en gång . den rädslan kommer aldrig någonsin försvinna när du har blivit sårad så grovt av en person som du delade ditt liv med under en så lång tid. men det som sårar mig mest är alla lyckliga minnen som vi än gång hade kommer aldrig kunna återupplevas för du valde att gå din väg. så nu vandrar jag på min egna väg försöker glömma allt du gjorde mot mig men det går inte det går bara inte du fattar nog inte vilken jävla skada du har gjort? jag kommer aldrig kunna låta någon komma så nära mig i gen. jag vill inte bli sårad på samma sätt igen och känna den smärtan som jag kände då. jag önskar jag bara kan trolla bort dig och alla minnen men lättare sagt än gjort du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid kunna känna den smärtan du gav mig. jag kommer aldrig kunna klara av att få så många lögner uppstoppade i mitt face i gen. att se den som betyder allra mest framför sig. att man inser att dom ljuger för dig gång efter gång men du vet sanningen det gör så ont. alla jävla bilder alla jävla sms allt det gör bara så jävla ont. nu känner jag att detta blir bättre om jag slutar skriva.

 ha det bra tills nästa gång jag skiver <3 :)

Likes

Comments

Hellu det va ett tagsen jag skrev här så jag känner att jag får slänga upp ett in lägg här nu.

ja vad har hänt/ händer? Nej det händer inte så mycket jag ligger hos min kille och inte gör så mycket han spelar och jag ligger och skriver här. men nu tänker ni vadå kille? Har du kille? Vem är han? När kan han in i bilden ?

och svar ja jag har kille och har snart varit det i 5 månader. men har känt han i 1 år vilket är helt sjukt tycker jag. men vem är denna kille då ? han är en kille på 19 år en sjuk underbar och själv säker kille som älskar att vara med kompisar och dampa med kompisar men även sitta och spela. han har ADHD som jag och han har sina stunder då den bryter ut. men det stoppar inte mig från att älska honom från den ha är. Han den bästa för mig och kan inte tänka mig någon bättre än han kommer inte säga hans namn då jag inte vet om det är okej för honom men det finns personer som vet vem han är. han har verkligen ett hjärta av guld och hoppas alla kan se det hos honom och att ni lär känna honom och ser hans riktiga sig!

det va allt jag hade på hjärnan eller hjärtat hoppas ni har ett super bra lov för det ska jag ha Pöss och kram alla :)

bjuder på en bild ;)

Likes

Comments

min magkänsla hade rätt sen första dagen jag kände det fan assa att du min bästa vän om det va så du kallade mig fan ta dig att du ens har mage att göra något sånt det är så jävla fittigt man gör inte så mot sin "vän" som du så kallade mig  du är så jävla lågt av dig  ******* assa fan jag har vettat om detta ett jävla bra tag och hålt käft men nu pallar jag fan inte mer du kan dra åt Helvete rent ut sagt att gå så lågt det är inte okej! jag sa saker till dig  som du sendan bara tryckte upp i mitt fejs. att en vän går och håller på med en väns ex det är fan inte okej  och sen ljuga om det i mitt fejs det gör det inte bättre! fan asså fan ta dig!

Likes

Comments

Hellou alla :) nu ligger jag i sängen med min lilla solstråle :) hon får mig på så gott humör :) <3 det är så sjukt hur en människa kan förändra så mycket i en så liten kropp hon är verkligen min förebild <3 :D uch vad sköt att umgås med min lilla solstråle och få känna hennes kärlek och omsorg nu känns det super bra att komma hem i gen efter nästan en hel vecka hos en nära vän va helt underbart mysigt och roligt men jag kan ju inte stanna där hela tiden så hemma nu några dagar och sen kanske dra till dit i gen får se :) jag ska ju jobba i sommar med så får se hur det blir och så nu men ja har inte så mycket mer att säga så ska ta med min lilla solstråle och mysa med henne där ute puss och kram bloggen :)


Min solstråle <3


Likes

Comments

ja det här med känslor det är ju bara skit i bland speciellt när känslorna säger något och din magkänsla säger något helt annat man blir så kluven i alting jag vet inte vad man ska göra. + att min magkänsla säger att det är något som är fel något som skulle krossa mig totalt. man ska aldrig ta något för givet men min magkänsla brukar alltid ha rätt och det känns inte bra. men känslan av att du har en magkänsla som säker att någon du känner håller på med en person du fortfarande gillar den känslan vill man inte ha. den känslan är hemsk och när man pratar med den personen man gillar så beter han sig konstigt och pratar konstigt till en och nej man börjar undra vad som händer!?!?! om jag fick reda på att min magkänsla har rätt vilket jag inte verkligen inte vill så skulle jag bli helt förstörd jag skulle inte kunna lita på den personen något mer jag skulle inte kunna fatta att den personen skulle haft mage till något sånt det är bara äckligt att göra sånt. men jag får hoppas på att magkänslan inte har rätt! för det är den enda jag hoppas uch fy blä vad ont i magen man fick nu. nej uch vill inte detta ska gå och titta på något film eller något och försöka komma på andra tankar:( hör sen !Likes

Comments

Ja hej bloggen:/ ja nu sitter jag på bussen och ja skriver jag funderar på hur jag ska göra för att alla ska vara nöjda och glada jag ändrar mig alltid efter andra men jag tänker aldrig på hur jag själv mår hur jag vill vara och säga men är jag mig själv duger jag inte på det sättet det är alltid jag måste bara på ena eller andra sättet för att jag ska vara "Emmy" i doms ögon det är sjukt bara för att jag gillar en kille så ska dom så kallade "kompisarna" klaga och verkligen trycka ner mig till max bara för att denna personen kanske är lite äldre vad fan spelar det för roll? kärleken har ingen ålder så är det men visst gränser fins men det är jag som sätter dom! det är inte mina så kallade kompisar som gör gillar du inte vem jag gillar knip om det håll det för dig själv för det är jag som bestämmer och väljer mina val! jag berättade för 2 eller 3 av mina kompisar och jag va väldigt stolt när jag berättade om denna killen men det ända jag fick va att dom slängde skit rätt i mitt ansikte gång på gång på gång och det gör faktist ont att veta att ens kompisar bara vill dig illa det är inte kul att vara en bra kompis är inte att slänga skit i mitt ansikte hela tiden bara för att ni inte gillar vem jag tycker om ska jag inte kunna få ha vem fan jag vill jo det är fucking mitt egna val! håll era åsikter hos er om det ska klagas så jävligt! jag gillade en kille ifrån Göteborg och när jag va där skulle jag träffa han det gjorde jag också vilket inte va så populärt jag skiter fullständig i vad ni tycker jag är en människa jag med jag har ett eget liv jag lär mig också av mina misstag lika mycket som ni gör ni behöver inte säga till mig vad jag ska göra eller inte det är min fucking lärdom av mina misstag  det är jag som lär mig av det! även om jag ibland gör misstag som gör fruktansvärt ont är det också lärdom. lärdomen av något bra! uch nu ska jag inte irritera mig på detta och fokusera på min lektion.

Likes

Comments

jag har funderat lite och jag undrar vad där är "ni" vill att jag ska visa i smink väg ? kom med förslag :) behöver all hjälp ni kan ge mig med förslag Tack i förhand! :)

Likes

Comments

Hej bloggen nu sitte jag på bussen in till skolan lika tråkigt som vanligt men men vad gör det om 100år?:) inte så mycket vad jag vet :P ja men jag fick ett förslag på vad som önskades att jag gjorde/ skrev om och just nu är det väldigt svårt att göra frisyrer i med att jag måste göra på någon annan och visa för att det är lättare för min del och jag har inte någon frisyr docka en så jag får hoppas på att jag får en sån docka :) på min födelsedag :)
men nu ska jag gå av bussen och direkt in på lektion vi hörs bloggen:)😘👌❤


Likes

Comments

vad gillar ni med min blogg och vad vill ni att jag ska skriva om?

skriv i kommentars fälltet vad ni tycket skulle betyda sjukt mycket!


Likes

Comments