22/7 - 27/7-15!

Pågrund av dåligt wi-fi har jag inte kunnat uppdatera förens nu när jag har kommit hem.
När vi väl hade kommit till Jersey så tog jag inte super mycket bilder och därför tänkte jag lägga ihop de här dagarna i ett inlägg.

Först bodde på typ en lyxcamping eller vad man ska kalla det, för det var liksom två tält man bodde i. Ett som man sov i, det hade riktiga sängar och en kamin, sen var det också ett där det fanns två rum, ett med en helt vanlig toa, dusch och handfat och ett med ett vanligt kök.
Där bodde vi i fem dagar, då vi bara var två familjer. (Familjerna bodde inte i samma tält)
Bredvid den 'campingen' var det en djurpark som man fick fritt inträde till när man ville bara för att man bodde på campingen. Så vi var inne där två gånger, fast inte så länge någon av gångerna.
Vi var även på två olika stränder och på Jersey hade dom verkligen jätte fina stränder.

I mitt förra inlägg snackade jag ju om att högvatten och lågvatten kunde skilja flera meter här på Jersey och här har ni bildbevis på det:

Glömde helt av att lägga ut det här inlägget. Därför minns jag inte heller riktigt vad jag hade tänkt att skriva mer i det, men ni får det nu iallafall.

Som ni kanske märkt så har jag inte direkt varit aktiv på bloggen den senaste månaden. Men jag har mina anledningar och jag kommer tillbaka så fort jag känner att jag har idéer och mindre stress.

^*EMMY*^

Gillar

Kommentarer