​Om ni har några frågor eller undrar något så kommentera inlägget!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er igår vart det träning åå har son tränings värk haha. Först vart det dricka kaffe och sen protinpulver så man vaknar till efter 30 min så började jag pw ungefär 1 timme sen var det träna armar och rumpan! Idag har jag en vilo dag låta musklerna få vila så passar på att stor städa hemma istället.

Likes

Comments

​Idag vart det pw vaknade vid 7 körde min son Linus till dagis vid 9. Sen hem äta frukost mata Lukas. Dricka protinpulver efter det dax att byta om till tränings kläder. Var så taggad imorse och det kändes så bra att pw nu är det bara fortsätta att kämpa på!!

Likes

Comments

Eftersom det regnade igår så vart det ingen pw. Körde ett hårt styrke träning istället blev mycket rumpa och armar. efter träningen vart det jordgubbar och celsius. Jag rekommenderar verkligen celsius sockerfri 0 g Kolhydrater.  Bara vitaminberikad- C vitamin och 6 olika B vitaminer. Innehåller Koffein Guarana som ger energi. 


Likes

Comments

​Hej Emmy heter jag är 20 år och 2 barns mamma bor i Nynäshamn. Har spelat fotboll i några år men nu vill jag börja träna igen efter att jag har fått mina barn. skulle vara kul om ni vill följa med mig på min resa få en väl tränad kropp och sen självklart få i inspiration inom träning/ hälsa!!

Likes

Comments