Usa resa bokat

Hoppsan!

Men jajamensan jag far nästa vecka och är borta nästan hela sommaren. Michael har kommit in i armén och han shippas iväg till basic training i augusti, fatta hur mycket jag grät när jag fick veta att vi ska få spendera hela sommaren tillsammans. Och dom har precis köpt ny pool, OCH dom har ca 30 grader varmt just nu, kan det bli lyxigare???

Jag kommer absolut försöka några skriva inlägg som vanligt, men jag siktar mest på att posta bilder. Min tid tillsammans med Michael är värd så mycket mer än vilken blogg som helst i världen, personligen. Även fast vi har mycket tid tillsammans, så är den värd så otroligt mycket och jag vill absolut inte slösa den.

Den 8 juli firar vi 1 år tillsammans !!! Vi kommer förmodligen fara och campa, men vi har inte bestämmt något ännu. Förra gången vi campade var det helt fantastiskt och både jag och han älskar att campa. Michael är dock lite orolig över värmen, men jag hoppas det går bra ändå. Bara det inte regnar, för deras regn är liiiiite kraftigare än sveriges töntiga småskvätt.

Ska bli så himla kul att fira 4th of July för andra året i rad. Förra året var det mycket raketer och smällare, mycket red, white and blue och mat såklart.

Nu är allting klart i skolan också, så jäklarns skönt. Bara några dagar kvar, ett par körlektioner och sen sitter jag på flygplanet! Vi hittade en riktigt bra resa också, kort restid och billig.

Nu ska jag sova så att denna dagen tar slut, så att det är en mindre dag tills jag far. :)


#travel #travelblog #usa #summertravel #summer #summerfeelings #summer2018 #summervibes #usa2018 #4thofjuly #anniversary #happyanniversary #ettårsedan #pool #swimmingpool #bestsummer

Gillar

Kommentarer

whipitwithval
whipitwithval,
Vad roligt och du later sa glad och forvantsfull!! <3 definitivt njut av alla dagar och lev i stunden!
nouw.com/whipitwithval