NEW YORK???

Är det vinter nu? Nja kanske inte, eller kan det vara höst och frost samtidigt? Jag vet inte, min vintertid börjar när snön kommer iallfall, haha och den kom (och försvann) för ett tag sen.

Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills Michael tar studenten från Basic training. Varför jag inte bloggat så mycket i höst har mycket att göra med att jag skrivit sååå många brev, 16 kanske? till Michael och min skrivkraft töms så lätt, eftersom att jag även har en massa skoljobb ovanpå det. Jag skrev dessutom precis ett brev spontant, eftersom att postkontoren har stängt under Thanksgiving och jag vill gärna att han inte ska behöva vänta i en vecka på ett brev (jag har skickat ungefär 2 i veckan sen han började, både handskrivna och på Sandboxx, vilket är en militär brevtjänst).

När Michael tar studenten kommer han shippas till en militärbas i New York state (inte NYC som jag hoppades först, haha). Tänk er NYC över jul och nyår?? Vilken dröm liksom?? Jag vet dock inte om jag kan åka. Michael vet inte om jag kan komma heller. Ingen som vet nånting just nu. Dyrt är det dessutom, men det brukar gå ändå. Han har ingen bil eller egen bostad där, så han bor på anläggningen. Då måste vi köpa hotellrum så att vi kan bo tillsammans, men han måste förmodligen ha bil om han ska kunna ta sig till jobbet från hotellet varje dag. Hyrbil är så dyrt att jag inte ens vill nämna det. Vi får väl hoppas att nån av hans militärkompisar bara råkar ha en bil över eller nåt, haha. Men vi får se, vi är båda väldigt hoppfulla.


Gillar

Kommentarer