Naken gurka

Nä men jag har ju faktiskt bara 3 prov och 1 redovisning nästa vecka, jag hinner nog slänga in ett blogginlägg. Prioriteringar på topp!

Jo jag ville bara flika in att jag åt precis en macka som hade gurka i. Jag älskar gurka. Smaken av gurka och osten som typ smälter ihop. En bit paprika. Hur gott som helst. MEN, jag la märke till att gurkan inte hade något skal?? Vad är man för typ av människa om man inte äter skalet på gurkan?? Det är ju där det krispiga är!! Annars är det ju bara lite smak och vatten. Nä jag fattar verkligen inte.

Jag kom o tänka på när jag och Michael var i Niagra Falls nu i julas. Det fanns JÄTTEmånga ekorrar där, och alla turister (mig själv inkluderat) var superfascinerade av dom. Matade, tog bilder, försökte hålla i dom, tröck fram barnen så dom kunde få se. Feta ekorrar, supergulliga. Jag har 2 videor och flera bilder av dom, både när jag och Michael matar dom. Vassa fingrar hade dom. Jag tyckte att det var lite ironiskt typ, och Michael kommenterade det mycket, att vi var på Niagra Falls, national treasure, och var mer fascinerade av ekorrar än på själva fallen. Inte riktigt så allvarligt var det, men Michael tyckte iallafall att ekorrarna var lite överskattade. Har dom aldrig sett ekorrar förut? Jag var då superimponerad iallafall.

Nä men man kanske ska ta sig en kopp varm choklad?? Det var ju länge sen (igår tror jag). Mmm gott. Sen är det dags att plugga anatomi, franska och psykologi.

Jag ÄLSKAR psykologi. Det är dom 2 bästa timmarna på hela veckan. Allt annat i har blivit lite nedtryckt i intressanthets-rang och ambitions-rang. Förutom massagen, där strävar jag efter ett A. Till och med franska har blivit ett skitämne i jämförelse med psykologin.

Haha jag lider INTE av katastroftankar. Tills jag håller i en svag pappersmugg med 94 grader varmt innehåll. Tänk om jag spiller, man får ju typ brännskador av det? tänk om jag spiller på nånting viktigt som inte går att använda efter det. Det räcker ju med en stol, eller golvet egentligen. Vad ska jag torka upp med? Min halsduk?? Det är 20 grader kallt ute. Måste jag byta byxor har jag ju ingenstans att ta vägen. Vad FAN gör man då?? 😂

Gillar

Kommentarer