My love story- USA & Michael

Det finns såklart bra och dåliga saker med att ha ett långdistansföhållande. Jag är en sån person som verkligen har det i mig att inte bara överleva en långdistansförhållande, utan även njuta av fördelarna. Det är jättesvårt för mig att skriva om det här, eftersom att det i pricip är hela mitt liv just nu, så jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Bara för att få det ur världen: MAN VÄLJER INTE VEM MAN BLIR KÄR I. VARFÖR tror folk att det är ett aktivt val man gör? Jag vet att Michael får frågan hela tiden av hans släkt och vänner, och det irriterar både honom och mig. Why would you choose a girl from Sweden instead of an American girl? Varför finns ens den frågan?

Jag och Michael började prata sommaren 2016 och träffades första gången i Oklahoma, USA sommaren 2017. Hela tiden då vi pratade online så kände jag ett visst lugn av honom, han var aldrig krävande eller för framåt när det gällde nånting, utan allt lullade bara på och vi kunde prata om vad som helst. Jag blev dock inte förälskad i honom på riktigt förrens början av 2017 då vi började prata mer regelbundet och jag faktiskt insåg hur fantastisk han egentligen är.

När vi träffades första gången var det jättepirrgt, men jag var helt slut både fysiskt och mentalt från att resa så det dämpade mina känslor ganska mycket. Michael har berättat att han var sjuuukt nervös, vilket jag tycker är jättegulligt. Resan var väldigt jobbig för mig, (vilket jag kanske kommer skriva ett separat inlägg om i framtiden) så det tog ett tag innan jag mådde bra och kunde fokusera på annan än att spy och svimma.

Desto mer vi träffas och är ifrån varandra, desto starkare blir vi som par. Vi pratar mer och mer öppet och vi säger vad vi tycker, vilket såklart är jättehärligt och i längden ett måste för att kunna hålla ihop. Men med tiden blir det också jobbigare, eftersom att vi kommer närmare varandra så känns det tyngre att lämna varandra på flygplatser, något extremt smärtsamt som jag varit med om tre gånger hittils, och jag vet att det kommer bara bli fler och fler gånger. Samtidigt så lär jag mig hur jag ska hantera denna smärta, vilket underlättar. Smärtan är densamma, men jag hanterar den lättare.

Jag tycker att det är helt fantastiskt att världar kan mötas som våra världar har mötts, och jag har den största respekten för ''konstiga'' förhållanden. Jag tycker även det är fantastiskt hur naturligt det känns. Det är ingen big deal att jag åker fram och tillbaka till USA (eller jo, för min plånbok kanske😂), det är ingen big deal att jag pratar engelska hela tiden eller att jag får komma i kontakt med en främmande kultur på ett så personligt sätt.

Vi är alla människor, hur man än vrider och vänder på oss, så kommer vi inte undan det faktumet. Även fast vi inte har Thanksgiving eller patriotism så är vi alla likadana, vi har känslor och traditioner. Oj vad djupt det här blev, det var inte tanken, men det gör inte så mycket.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. 💕

United States on Apple iOS 11.2

Sweden on Apple iOS 11.2


#usa #usatravel #travelblog #traveling #sweden #love #relationship #perfectrelationships

Gillar

Kommentarer

whipitwithval
whipitwithval,
Sa sant verkligen, att man valjer inte den man blir kar i! <3 Det ar ju sa fint anda, karleken, och att du har hittat nagon som de kanns sa ratt med!! Jag gjorde long distance i ungefar 6-7 manader en gang, utan att traffas under hela den tiden... it was rough, men de gick ju, man var kar och de var absolut vart det! 😊
nouw.com/whipitwithval
Malin
,
Åh så många sanningar! Mycket moget resonemang. Man vet aldrig hur livet utvecklas, det är bara att ta vara på alla möjligheter till att vara lycklig. Ta hand om kärleken där den finns! <3