Jag hatar USAs toaletter

Jaaaa jag inleder såklart hösten med en förkylning. Varför inte liksom? Ändå snällt av min förkylning att komma då jag har som minst lektioner så att det faktiskt inte spelar någon roll om jag är borta. Idag har jag till exempel bara idrott. Jag har normalt fler lektioner än så, men flera av mina lärare är bortresta så mitt schema är ganska luftigt just nu.

Jag får sååå många brev från Michael. Han verkar ha det mycket lugnare än vad jag och han hade tänkt sig, jag trodde t.ex. att han inte skulle ha tid att skriva brev typ alls. Jag var inställd på att få kanske 4 brev under hela Basic Training. Jag har hittils fått kanske 10 brev..? Jag tror nästan att han har skickat fler brev än vad jag har skickat till honom, haha

Nu skickar jag många brev via Sandboxx. Det är typ en militärapp där man skriver ett brev på mobilen eller datorn, och dom har anläggningar i USA där texten (och man får lägga till en bild) skrivs ut på papper och skickas till basen direkt. Att skicka snigelpost till Michael härifrån tar ungefär 2 veckor, medans breven på Sandboxx blir levererade nästa dag. Det är några kronor dyrare, och det blir ju lite mindre personligt, men det är verkligen värt det. Jag skickade 2 st brev igår, för jag fick en notis av Sandboxx appen att postkontoren är stängda fredag och måndag på grund av Columbus day och på måndag fyller Michael 21 år!!! Så jag var såklart tvungen att skriva ett extra brev med lite minnen o sånt, så jag hoppas han blir nöjd. ❤︎❤︎

Jag har så mycket skit på g i skolan just nu. Det lät kanske inte som det i början av det här inlägget, men jag har 4 prov dom närmsta 4 veckorna, men det slutar såklart inte där. Inlämningar, uppgifter, grupparbeten. Samtidigt som bortresta lärare och mentorer. Tur att både Max och kondis ligger nära biblioteket, där jag pluggar nästan varje dag.

Nu tänker jag totalt byta ämne. Det här är något jag verkligen stör mig med att åka till USA. Jag skulle nog vela påstå att det är det sämsta med att åka till USA. Toaletterna. Dom. Är. Hemska. I Sverige har vi ''vanliga'' toaletter, alltså ett RUM med en toalett, handfat, spegel osv. I USA har dom inte det. Dom har ett rum med flera toaletter som har tunna väggar emellan, och väggarna har dessutom 2-4 cm glipor så man kan få lite ögonkontakt med någon som går förbi om man vill. Men fan vad jag saknar USA, nu när jag börjar tänka på hur det var. Jag saknar dock INTE toaletterna. Punkt.

Nä, nu ska jag fortsätta med min roll som förkyld här hemma och göra lite lunch !! :) ❤︎❤︎

Gillar

Kommentarer