HeaderIhop trängda i en 1.20 säng med mina 2 babes och tacokväll var vad min fredag bestod av!
/E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter på ett hotellrum i Ystad just nu med min roomate Tessan och hon var smart nog att påminna mig om min blogg som jag hade glömt bort totalt att den ens existerade...

Vi har spelat en match idag och i morgon väntar två till mot Landskrona och Ystad och båda är sådana måste matcher som vi måste vinna annars åker vi ur JSM. Det blev tyvärr en förlust i dag mot heid som är favorit tippade att gå till sista steget i hela JSM och visst vi var spelarmässigt lika bra men vi förlorade på att vi lät dem kontra på oss när vi gjorde fel.

Det var väl allt men får se hur det går med bloggningen framåt i tiden...

/E

P.s ni får en favorit i repris som bild. Det är ju sinnes vad rolig den kvällen var! d.s

Likes

Comments

I går tränade jag x2 och sedan vid ca fem var vi på femtioårs kalas för min fasters man Kalle. Där bjöds det först på glögg sedan på chili med tillbehör och tillsist tårta och kaffe.
Min kusin som bor där har dessutom fem hästar som jag förr "hjälpte till med". Jag var där ibland och red hos dem en del på lite olika hästar men nu har de bara två kvar som jag har ridit och det var jätte mysigt att träffa dem igen!
Jag föll pladask för en av deras nya hästar, Pelle för han var jätte gosig och det kändes som att han tyckte om mig lite med faktiskt. Jag saknar verkligen att hålla på med hästarna jätte mycket men jag gjorde ju valet att satsa på handbollen istället men hästar kommer ändå alltid ligga nära mitt hjärta!
/ELikes

Comments

Äntligen är den här förbannade talet över och jag kan nästan slappna av för nu är det bara glosor och matchen ikväll kvar! Dessutom måste jag till stan sen och köpa ett par nya hörlurar igen för de jag köpte förra veckan gick sönder ganska snabbt men så är det väl när man köper något som är så billigt.

Jag längtar dessutom extremt mycket till matchen ikväll när vi ska ta revansch på en viss spelare som satte lite väl många bollar på mig förra gången vi möttes. skriver resultatet senare!

/E

Likes

Comments

Anledning till att jag bloggar så dåligt är att jag är nu back on track med mina träningar och skolan har börjat med att ge oss mer plugg igen. Idag tex var jag tvungen att rå plugga i två timma för att jag var tvungen att kunna mitt tal som vi ska ha i 5 min framför hela klassen i morgon. Dessutom så är det match i morgon mot Country och jag är sjukt taggad!
/ELikes

Comments

Ska se några avsnitt till innan jag ska ta bussen till handledarkursen för körkortet. Jag måste dock gå på en synundersökning med innan jag kan köra men det ordnar jag någon annan dag!
/E

Likes

Comments

Har två tips ikväll:


Eminems nya album som är grymt bra och faktiskt värd en chans! Jag brukar inte lyssna på rapp men detta album (speciellt låten på bilden) fick mig att börja lyssna.Lokas nya "vintersmak" med smak av pepparkaka. Den är jätte god om man bara ska dricka den men med typ Pringles sourcreamchips blev det lite mycket olika smaker...
Jag tycker ändå den är god och kommer definitivt fortsätta köpa den och det borde ni med göra!
/E

Likes

Comments