Det där med likes.

Tycker först och främst det är galet hur 2017 ser ut och hur människor kontaktar varandra & "raggar". Galet att vi kommer säga till våra barnbarn att jag och farfar/morfar träffades på instagram. Finns liksom tips listor på hur man raggar på instagram, va i? Haha. Inte nog med att sociala medier är ett sätt där människor idag får kontakt och absolut är det bra men det är också en stor anledning till varför förhållanden tar slut. Därav jag tror att man ger sin partner alldeles för lite uppmärksamhet och lägger energi på onödiga saker och kommunikationen till hur man faktiskt vill ha det i en sund relation försvinner.

Vad tycker ni, är det okej att gilla bilder på andra tjejer/killar när man har en partner? Tror ni att en sådan likes kan förstöra en relation?

Jag tror att alla känner helt olika på den frågan och speciellt killar och tjejer som tänker på olika sätt men tycker absolut att det är något man skall tala om i sin relation för att vara öppna med varandra och att tilliten skall vara topp. För mig är det absolut ingen otrohet att lika andra bilder men jag tror absolut att den där liken kan i dagens samhälle vara en inledning till otrohet. Tror heller inte det handlar om svartsjuka om man till exempel inte tycker att det är okej att gilla bilder på andra då jag tror det bara handlar om lojalitet. Jag tänker i alla fall så här att ens partner är tillsammans med en för att personen är kär i faktiskt mig och vill vara med mig och hur jag ser det så är bara sociala medier en fantasivärld.

Hur jag tänker i alla fall på den frågan är att när jag själv gillar en bild på en annan människa som jag attraheras av så ger jag den personen min allra uppmärksamhet. Samma sak om en kille som då inte är familj/vänner gillar en av mina bilder så blir man direkt glad av att få den bekräftelsen. Där av vet jag förmodligen oftast att om min partner gillar bilder på andra så vet jag att de tjejer/killar känner exakt likadant som mig och den signalen kan sätta i gång sjukt mycket saker.av uppmärksamheten de får, Haha. Jag kan inte ens gilla bilder på nu andra killar då om jag ens bara dejtar eller pratar med någon på en seriös nivå. För jag vill ge den personen all min uppmärksamhet och inte ge signaler till andra. Sedan vill jag att personen jag dejtar/är tillsammans med ser att han får min fulla uppmärksamhet. För mig är det att vara lojal och inte svartsjuk. Tror att tänker fler på detta sätt så kommer det göra att fler relationer kan hålla och att man pratar med varandra. Alla tycker olika och det gör vi alltid, så länge vi pratar om vad just man själv känner så kommer tilliten och kommunikationen att öka.

Jag kollar absolut också på bilder, snygga människor finns det överallt! Men jag har bara inget behov att ge de min uppmärksamhet när jag är i en relation när andra som inte har en relation kan ge dom det. Vad tycker ni? :) PUSS.

Gillar

Kommentarer

Instagram