​Det var inte igår jag skrev här. Har som lagt allt med bloggande åt sidan. Visst, nog var det väl kul och så vidare, men vafan. Det finns andra saker här i livet, och jag behöver faktiskt inte spilla ut allt jag gör här, så intressant är det faktiskt inte att veta.

Well, varför skriver jag nu då? Det kan man fråga sig. Jag vet inte riktigt själv. Var ett infall som kom över mig bara mitt i allt. Kanske för att jag inte vet vad jag egentligen ska ta mig till just nu. Inte för att jag på något vis är olycklig, nej, inte det minsta. Snarare att jag är överlycklig. Kanske det är därför orden kommer till mig nu, och jag inte kan sluta skriva. Nog är det roligt hur såna där småsaker kan göra en så jävla glad...

Så, till frågan om varför jag är glad. Det är simpelt. Jag bröt två revben för snart tre veckor sedan, ingen större sak egentligen. Men igår, det var då dagen kom, dagen då jag vågade mig på att köra bil igen. Och visst, det var svårt, det gör ont, men vet ni? Fuck it.
Jag körde bil igår för första gången på snart tre veckor. Och jag var så jävla lycklig.
Inte trodde jag någonsin att det var så viktigt för mig. Visst, jag har alltid gillat att köra bil. Jag har alltid tyckt det var underbart. Det har alltid lugnat mig om jag varit upprörd, det har alltid varit en viktig del i mitt liv. Men att det kunde göra mig såhär lycklig? Helt otroligt. Men just nu, just i denna stund, med vetskapen om att jag kan sätta mig i bilen och åka iväg när jag vill... Det är så jävla underbart!

Och ja, kanske det är lite löjligt. Men alla har vi ju saker som gör oss lyckliga, och jag har just hittat min grej. Min alldeles perfekta grej, som aldrig kommer att förändras.
Jag älskar att köra bil.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är förvånansvärt hur jag plötsligt fick all denna inspiration till skriva. Jag har ju alltid velat göra det, då jag tycker det är ett bra sätt att rensa tankarna på. Även om jag inte skriver om mina tankar, så känns det ändå som att allting blir klarare efteråt. Som att det finns mer plats i huvudet för att reda ut saker och ting. Kanske man får ut lite ur skallen, och därmed får en bättre chans att organisera upp det som finns kvar där inne. Nåväl, jag vet inte hur det funkar, men det funkar för mig och det är jag nöjd med. För ibland måste man bara rensa tankarna för att komma på vad man ska göra härnäst.

Men på senaste tiden har jag märkt att jag har en till metod som fungerar när det kommer till att rensa tankarna och samla sig lite. Spela gitarr. Helt ur det blå, egentligen, för det har aldrig fungerat tidigare. Jag började spela när jag gick i tredje klass. Oh, vad simpelt det var då, men jag lärde mig förvånansvärt fort, kanske för att jag satt och övade hemma varje kväll. Och jag blev bra, jag blev riktigt duktig faktiskt.
Men sen slutade jag spela. Varför vet jag inte, det kommer nog att förbli ett mysterium. Kanske tappade jag intresset, eller så var jag bara less på att göra en sak som alla andra gjort. Jag menar, spela gitarr - rätt mainstream egentligen. Så jag rörde inte i en gitarr på tre år, och insåg sen att jag ville kunna spela. Så testade, men såklart hade jag glömt allt. Och jag har verkligen inget tålamod till att lära mig själv saker, så jag struntade i det.
Men då var det nått, jag vet inte vad, som skapade inspiration. Det finns nog vissa människor jag skulle kunna tacka för det, för jag gav mig fan på att lära mig igen. Och hur lätt var det inte? Nog satt det fortfarande kvar i händerna, det var bara huvudet som hade tappat det. Och det var så avslappnande att spela. Det hade aldrig varit det tidigare, det hade aldrig varit lugnt och rofyllt, inte på samma sätt som nu. Men helt plötsligt så rensade jag tankarna genom att spela gitarr, vilket jag verkligen inte kan klaga på.
Så där har ni hela min gitarrspelarhistoria. Kanske inte den intressantaste läsningen, men trots allt viktigt för mig. Att spela gitarr är viktigt för mig, inser jag nu när jag skriver. Det är viktigare än mycket annat. Jag kommer nog aldrig sluta med det igen.
Jag börjar nästan ana att det bor en liten estet inom mig.

Likes

Comments

Eller är det så?

Det är såna saker man kan filosofera över när natten kryper fram. Gud, vad mycket djupa tankar man kan ha. Alldeles för många. Så jag har en ny filosofi. Istället för att ligga och fundera och plåga sig själv med för lite sömn och för djupa tankar, vilket säkert kommer leda till sinnessjukdom och galenskap, så kan man sova istället. Smart va? Ojoj, blir imponerad av mitt eget intellekt.

Annat då? Har varit dålig på att skriva. Inte för att jag inte haft saker att skriva om, utan för att jag inte har orkat. Är jag lat? Ja, för helvete. Men det borde ni redan veta. Gör typ ingenting om jag verkligen inte måste. Och det är skönt måste jag säga, väldigt skönt. Men blev ombedd att skriva ett inlägg, så krafsar ihop nå tjafs bara snabbt nu. Så kanske klagomålen upphör.

Och nu... Nu ska man kanske blanda första och kasta sig i duschen. Lördag, vilken härlig dag! 

Likes

Comments

Hur fan orkar jag med allt?

Jag vet inte. Det är sanningen i skrivande stund. Jag vet helt enkelt inte. Jag är bara så less, irriterad och arg. Och jag frågar mig själv, gång på gång, hur fan jag tar mig upp ur sängen varje morgon. Hur fan jag tar mig till jobbet, hur fan jag orkar med arbetsdagen, hur fan jag orkar göra både lunch och middag, hur fan jag orkar gå hem efter jobbet, hur fan jag orkar diska och städa i lägenheten, hur fan jag orkar med alla djur och hur fan jag orkar med allt som rör mitt liv. Och det är bara att acceptera - Jag vet inte. Men på något sätt så går den ena dagen efter den andra, alltid ersätts ett dygn av ett nytt. Dag, natt, dag, natt. Och så går det, vidare och vidare. Och jag tror att jag håller på att bli galen, för mitt i det där flödet av tid så står jag helt avtrubbad, orkeslös och förbannad och bara stirrar på allt som passerar förbi mig.

Det känns som att jag ger. Jag bara ger och ger så jävla mycket av mig själv åt en värld som helt jävla likgiltig. Jag ger, och folk tar. Och vad fan får man egentligen tillbaka för denna generositet? Ingenting. Jag är trött och sliten, jag har ingen ork, ingen energi, inga krafter kvar till att göra något som får mig att känna mig levande. Och det är mitt eget fel, för att jag ger så jävla mycket av mig själv. Och tyvärr verkar det som att jag har personer i min omgivning som bara tackar och tar emot. Och i sanningens namn så känner jag mig utnyttjad. Det är hemsk, det tar verkligen emot att skriva det ordet, men det är sant. En skrikande jävla sanning som jag inte tänker ignorera längre. För ifall jag struntar i den och sopar allt under mattan så kommer jag aldrig att bli piggare. Jag kommer aldrig få orken tillbaka, utan bara fortsätta stirra tomt på de dagar som passerar i mitt liv.

Det tar emot så jävla mycket, men jag är inte dum. Jag vet vad som händer. Det är väl bara det att jag så gärna vill tro gott om mina vänner, de som har ställt upp och de som verkligen betyder något. Förr eller senare måste man dock dra en gräns. Hur mycket det än tar emot.

Likes

Comments

Så vad gör man nu för tiden? Jobbar. Det är det enda jag gör. Och vet ni? Det är fan jävligt skönt. Efter denna helg har jag hunnit skrapa ihop 85 timmar och det känns bra, då jag satt mål på minst 80 timmar varje månad. Så nästa vecka blir det välförtjänt semester i Umeå med Pekka :)

Men i övrigt då? Less, ja. Måste göra något drastiskt. Har en massa saker jag bör ta tag i och en massa samtal jag måste ha. Men vafan, nog hinner jag med det. Jobbet i första hand, och jag klagar inte då jag får tjäna mina egna pengar och faktiskt kan leva livet när jag väl är ledig. Awesome :)

Och det är faktiskt så att jag känner mig lite på topp, trots alla de saker som gör mig less. Det finns en del grejer som kan få mig att sitta och dumflina för mig själv. Kanske jag är lite korkad, kanske jag har gett mig in på ett dumt spår och kanske jag gör saker jag inte borde göra. Men vafan, så länge man mår bra av det, visst? Dessutom, vem bryr sig om 100 år? Jag känner mig visserligen aningen förvirrad och fundersam över vad som egentligen är på gång i mitt liv just nu, och nog kan jag tvivla och känna att man borde lägga ner allt ibland. Men samtidigt känns saker och ting så jävla bra, jag känner mig levande och fri. Och det har jag alltid velat vara - Levande och fri. Så är väl bara att fortsätta och se vars man hamnar. Det är ju trots allt det som är det fina, man vet aldrig vars det blir ;)

Likes

Comments

Nu är den på plats. Äntligen har jag fått dit min efterlängtade tatuering. Och det är så jävla skönt, speciellt med tanke på att det här gjorde jag för min skull. Bara för min skull, ingen annans. För att inte tala om att jag älskar den så grymt jävla mycket så det är sinnessjukt! Den är helt jävla perfekt <3 Kan inte tänka mig hur det hade kunnat bli bättre, men jag har hundra idéer om hur man skulle kunna bygga ut. Vad man kan göra, fler tatueringar, bla... Kommer bli helt svart.

Likes

Comments

Shit vad jag är nervös. Det är imorgon det gäller, det är imorgon jag ska och tatuera mig. Var och kollade på skissen idag, och den var sjukt snygg! Jag tror att jag kommer bli jävligt nöjd när den väl är på plats, men jag är för det extremt nervös just nu. Haha, som den mes jag är så har jag hunnit gå igenom allt flera gånger i huvudet. Allt som kan gå fel, hur ont det kommer att göra - Allt! Men det kommer nog gå bra, och lite nervös har man ju rätt att vara :)
Har dock funnit något som lugnar mig. Efter att inte ha spelat gitarr på så gott som flera år har jag nu suttit flera timmar både igår och idag, och jag undrar varför jag någonsin slutade? Det är så jävla härligt! Och kul när allt jag kunde tidigare kommer tillbaka mer och mer eftersom. Har fått lite nyfunnen inspiration, och jag kommer slå mig själv ifall jag någonsin slutar igen :) Plus att det hjälper mig att slappna av i nuläget så att jag inte tuggar naglarna av mig ;D


Likes

Comments

Pengar rullar in, minst sagt. Nog märktes det på kontot att jag har jobbat och slitit som ett djur under Juli, och nöjd är jag med denna sommar! Kanske jag inte har hunnit göra så mycket, men nu har jag råd att göra allt jag vill! Och eftersom att min iphone la av för några dagar sen så var det ingen tvekan om att inhandla en ny mobil. Körde på en Samsung nu, så vi får väl se... Hittills är jag jävligt nöjd med den, även om jag inte fattar nått haha.
I övrigt? Har varit dåligt med jobb denna vecka, men har nått den gräns jag satt för mig själv med minst 80 timmar varje månad, så jag är glad över det. Tror det kommer bli bättre nästa vecka :)
Och på fredag ska jag tatuera mig! Som jag längtar efter det, kommer bli så jävla snyggt så det är inte sant. Har funderat över den tatueringen länge så jag tvekar inte. Det enda jag egentligen oroar mig för är att det kommer göra ont, jag är ju lite mesig av mig. Men varan, vill man vara fin får man lida pin ;)
Livet leker och jag är på topp!

Likes

Comments

Eller ja, blåbärsskog och blåbärsskog... Det var en sån jag och Rick for och letade i alla fall. Och nog hittade vi stora och fina, alldeles perfekta, blåbär. Men bara 2,5 liter. Så någon höjdarplats var det ju inte. Men jag fick skogsluft och hunden fick roa sig rätt bra, så måste väl ändå säga att det var givande! Har dessutom fått baka en smarrig paj, helt klart värt alla timmar av slit ;)


Likes

Comments

Har inte haft så mycket att skriva om, då jag mest har jobbat hela veckan för att tjäna mig lite väl behövda kronor. Men igår var jag ledig, så fredagens spenderades med Happis resa tillsammans med Ponta. Riktigt trevligt hade vi det, lite shopping och utbyte av språk kunskper. Sånt där som förgyller vardagen.
Sen blev det en lååång skogstur med mamma och hundarna. Hon kom och hälsade på från Luleå, hon har ju fått jobb där och flyttat dit, så vi passade på så att lille Murvel fick träffa sina favorittjejer och Kurre :) Jag älskar för övrigt skogen, så jag klagade då inte!Och kvällen avslutades med biljardspel och en lite ragga runt tillsammans med Tobbe. Fan, varför umgås vi inte oftare? Det är sånt man kam fråga sig då vi hade det riktigt kul! :)

Likes

Comments