Hejhej!♡
Idag har det känts som att dagen varit riktigt långt det har hänt så mycket.
Först vaknade jag 08:30 ungefär, då fixade jag mig gjorde 1 video en maj favoriter som redan ligger uppe på bloggen, sen körde jag och mamma till affären och köpte frallor, sen åkte vi till stranden med mormor, och då åt vi frallor där nere, sen vid 1 hämtade morfar mig o körde mig till Moa för vi skulle till hälleviks badet, och mamma och mormor stannade på stranden.
Sen så åkte jag och Moa till badet först byte vi om och då såg jag även Thindra där, sen badade vi och åkte rutschkana.
Sen åkte vi hem lite i 5.
När vi kom hem åkte vi till netto med mamma och där inne träffade vi Moa och hennes mamma alltså en annan Moa, Min kusin.
Sen på kvällen eller ja halv 8, gick jag och Moa (min kusin) till skolan och gungade, sen vid 9 gick vi till mig och gjorde en name challenge video, och den finns med på bloggen.
Och nu tittar jag på tv och äter banan med nutella☆
Imorgon ska jag och Moa till badet, vi ska se vem som är mest badkruka så ni får svaret imorgon haha!☆
Sen på måndag är det skola tråkigt, men vi är ju lediga på fredag så inte så många skol dagar.
Men det har varit en rolig lördag, hoppas ni haft lika roligt♥Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej, nu ska jag snart in till Kristianstad och shoppa lite, om jag köper något så kommer det bild sen.
Och inne där ska jag träffa Nicolina och vi ska till hälleviks badet köpa glass och sen vet jag inte vad vi mer ska göra.
Imorgon har jag inte heller något bestämmt eller på söndag.
Men ni får jag gå upp så jag hinner följa med, litet inlägg men kommer längre sen.♡♡♡

Likes

Comments

Hej idag var jag och Moa på hälleviks badet, fast det var ganska kalt i luften så vi fikade och var på en lekplats haha...
Sen efter det åkte jag och pappa inlines och äntligen kan jag åka lite snabbare hehe....
Vid 6 åkte vi till Natalie och Håkan och har nyss grillat, och nu äter vi jordgubbar och grädde, sen åt Andreas och Robin med.
Imorgon ska jag va med Nicolina vi ska köpa glass kanske bada om det är varmt i luften...★
Här kommer bilder från badet....Likes

Comments

Hej nu sitter jag hos frisören för pappa klipper sig, idag i skolan hade vi fredagsmys och jag hade med mig choklad pocky läsk och pimpim,  jag var med Elin i skolan och på morgonen var Minna med oss. Idag ska vi nog inte göra så mycket,  men imorgon ska vi till badhuset och till Josse tror jag och hälsa på bebisen, sen på söndag ska jag till mamma igen,  och då kanske det kommer upp en kvälls rutin. 

På måndag i skolan ska jag va med Elin och på tisdag Elin och Moa,  och då ska vi ha strandvallen,  det är när skolor tävlar mot varandra i springnign kast med liten boll stöts kula och längdhopp. Hoppas att vår skola vinner,  sen är vi lediga resten av veckan och då ska jag va med kompisar kanske shoppa och så! Men skriver kanske mer sen eller kommer det någon sorts tagg!?????

Likes

Comments

Hejsan!♥
Nu ska jag snart gå till skolan och där ska jag vara med Emmie & Moa. Idag har vi syslöjd och då ska jag göra mitt schabrak det är rosa, vill att det ska bli klart snart, och i slutet har vi idrott, efter skolan ska jag hänga med Moa hem och vi ska nog göra video och cykla kanske.
skriver mer kväll kommer kanske någon video ikväll! ♥

Likes

Comments

Hejhej, jag vet att jag inte bloggat på länge, men det är för att jag gjort mycket sen har jag varit sjuk, men tänkte berätta om dagarna, i torsdag föddes världens gulligaste barn, min systers barn och det blev en kille med namnet Lowe, han är så gullig jag träffade han idag.
och sen var jag sjuk ons, tors, men på fredagen åkte jag och Moa till emporia och ni kanske har sett min haul som jag la upp innan där visar jag iallfall vad jag köpte, det var iallfall jätte kul, sen i lördags var jag först på stranden, sen var jag på macdonalds, och köpte mat sen glass, efter det var jag med Nicolina och Milo var med oss ibland, och vi badade i tunnan, det var jätte varmt med kul, sen hoppade vi studsmatta, var på deras skola, sen åt vi kött och strips, sen på kvällen åt jag Nicolina och Milo godis, sen åkte vi hem 10:20, sen gick jag o la mig typ 01:00, Idag alltså söndag har jag varit med Moa och vi har haft jätte kul, vi har cyklat gjort video osv...
sen nu har jag nyss kommit hem från min syster, imrogon ska jag va med Moa o Emmie, och efter skolan Moa tror jag. :)
Men skriver mer imorgon!★Likes

Comments