Hej!

Varför börjar just jag, Emmie att blogga?
Jo det ska jag berätta. Har legat hemma hela dagen pga feber och ont i halsen (tråkig information jag vet, men så är det) Men i alla fall efter en hel dag i soffan och efter att ha tittat klart på säsong två av Bron så kände jag mig riktigt uttråkad. Googlade runt och försökte få lite tips, men hittade inget som lockade.
Sen slog det mig, varför inte börja blogga igen? Det var ju några år sen man bloggade sist och nu känner jag att mitt liv är mer intressant och värd att läsas om (eller?) Nej men jag ska ge bloggandet en chans igen och se om det är något för mig.

Här kommer jag att skriva om mitt liv, vad jag gör under dagarna. Även ge lite tips och skönhet och hälsa, eftersom jag gick den linjen. Jag jobbar inte inom den branschen men tycker fortfarande det är mycket roligt och något jag tycker om att göra på min fritid.

Jag jobbar på Nordicfeel. Ni har säkert beställt någonting från den hemsidan, vi säljer allt inom skönhet och hälsa. Då tänker ni säkert, då jobbar du ju inom skönhetsbranschen. Men jag jobbar på lagret, så det kan vara jag som packar och skickar iväg ditt paket hem till dig. Intressant, i know.

Nu är jag väl nöjd med mitt första inlägg, hoppas att inläggen kommer bli bättre och bättre så ni kommer vilja klicka in på min blogg igen. Ha det bra, så ses vi snart igen!Likes

Comments