Yesterday

Vet inte var jag hade huvudet igår för jag gjorde en hel del men har inte lyckats få mycket på bild men jag var iallafall i skolan mellan 09-11. Kom hem strax efter 13 & då käkade jag lite med A & sen tog vi bilen & fixade några ärenden & körde sedan till Ängelholm.
Från början skulle vi till Ängelholm för att en verkstad skulle kolla på skadorna på bilen från krocken förra veckan men sen visade det sig att dem hade ingen tid idag men då vi redan sagt till min farmor & farfar att vi skulle komma inom dem & fika kunde vi inte ställa in så vi åkte till Ängelholm ändå.

Som sagt det här med att fotografera saker fanns tydligen inte i mitt huvud igår men här på bild ser ni en halväten semla. Varken jag eller A är så förtjusta i semlor men jag åt lite grann i allafall.
Vi satt kvar ganska länge & snackade med dem,alltid lika mysigt att få träffa farmor & farfar.
Sen tog vi bilen mot min systers lägenhet där dem håller på att flytta in för fullt så att A också fick se hur den ser ut.

Vi passade på att träna på gymmet i Ängelholm när vi ändå var där,blev ett ben/rump-pass för mig så skönt.

Efter ca 2 timmar körde vi inom mina föräldrar & blev bjudna på middag innan vi körde tillbaka till Helsingborg. En bra dag helt klart!

Idag är både jag & A lediga,jag ska plugga,vi ska städa & träna. Typ det som står på dagens schema vad jag vet än så länge.
Ska försöka ta lite roligare & fler bilder idag! <3

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229