Rädslor

Godmorgon!

Alltså okej nu ska jag erkänna en grej för er här, jag har en del rädslor & dem flesta av dem anses nog som ganska konstiga & löjliga av andra.
I natt fick jag uppleva en av mina absolut värsta: Åska.

Jag vet att de flesta tycker åska & blixtrar är mysigt & häftigt men jag får ångest, typ dödsångest. Jag vet inte vad det beror på men jag blir så obeskrivligt rädd.

Albin fick se denna rädsla för första gången för typ 2 veckor sedan, hans första reaktion var att skratta för han visste inte hur han skulle hantera det, han hade aldrig sett någon vara rädd för åskan. Men efter ett tag insåg han hur rädd jag faktiskt är & var världens bästa stöd. Jag skakar helt okontrollbart, kan inte andas ordernltigt & får bara panik, vet inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.
Albin sa efter att han tyckte det var jättejobbigt, han hade aldrig sett mig så rädd.
I natt hände alltså samma sak igen, vi la oss ganska sent vid 00-tiden då v packade & fixade lite. Albin somnade ganska snabbt men jag var vaken ett tag & helt plötsligt hör jag ett högt muller följt av att hela lägenheten lyser upp av en blixt. Låg vaken i min egen panik i ca 10 minuter & höll så hårt i Albins arm men naglarna djupt in i hans hud men han vaknade inte, tillslut blev jag så rädd att jag var tvungen att väcka honom.

Han pratade med mig & höll om mig & försökte skärmta om åskan, så tillslut lugnade jag mig.
Men somnade nog inte förens vid 03 skulle jag tro så är helt slut idag, både av trötthet & matt efter att jag har legat spänd mer eller mindre halva natten.

Någon av er som är rädd för åska eller har någon annan kanske "speciel" rädsla?

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Ja herregud vad det åskade inatt <3nouw.com/elllensvensson
PetraHuatorp
PetraHuatorp,
Jag är också rädd för åska. Låg vaken halva natten och är helt slut idag.nouw.com/petrahuatorp
Emmmabohman
Emmmabohman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229