Nytt träningsprogram

Okej så mitt bland påskmaten tänkte jag flika in med ett tips.
Jag skrev ju om att jag börjat med ett nytt träningsprogram i veckan & herregud,har svettats som aldrig förr i veckan & träningsvärken är inte att leka med.
Jag blev idag klar med första veckan av 70 dagar.
Appen heter fitplan.
I appen finns massa olika program man kan välja efter vad man är ute efter.

Här är några av dem!

Programmet jag kör just nu heter Total shred & det är en svensk tjej som gjort det,hon heter Linn Löwes.
Det programmet håller alltså på i 70 dagar (varierar med längd för olika program) & ska vara som en total transformation alltså ska man träna hela kroppen & komma i form.
Varje pass riktar in sig på något speciellt,som igår dödade hon min rumpa totalt. Första gången jag var nära att börja gråta på gymmet för jag var så slut & det kändes som min rumpa bran av smärta haha.

Här är några skärmdumpar från appen!

Jag älskar appen för den sköter & hantera allt runt passet.
Kalendern visar när passen är,när man är på gymmet starar man dagens pass. Varje övning har en video där Linn visar hur man ska göra & sen står det hur länge eller hur många repetioner man ska göra. Det finns även en timer i som man kan använda sig av.
Så här ser det ut när passet är avklarat.

Har som sagt bara gjort en vecka men jag känner verkligen att detta är något för mig. Känns som att ha en PT med sig som håller koll & ser till att man gör det man ska göra.
Så tipsar verkligen er om denna app om ni också vill göra en ny utmaning,som sagt finns där hur många olika program som helst att välja på som fokuserar på olika grejer.

Man får testa på den gratis i 1 vecka så känner man efter det att det inte var vad man tänkte så behöver man inte betala något!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229