New chapter

Vill börja med att skriva att det här antagligen är min sjätte eller sjunde blogg. Som ni kanske förstår då så älskar jag att blogga, problemet har varit att efter ett tag så glömmer jag bort det eller så tappar jag motivationen till att göra det. Skapade tex en ny blogg här på denna plattformen för typ 3 månader sedan men kommer av någon anledning inte in på den så här tar vi & startar om en gång för alla!

Nu har jag egentligen inte bloggat på riktigt sedan jag bodde i USA då jag hade en au pair-blogg som jag tro det eller ej uppdaterade varje dag. Tänkte att jag kunde berätta lite om mig själv i fall det är så att någon annan än jag själv, Ellen & min mamma skulle vilja läsa den här bloggen.

Jag är 24 år kommer från Ängelholm i Nordvästra Skåne. Just nu jobbar jag som mejlare på en kundtjänst för ett möbelföretag i Helsingborg, jag har jobbat där i snart 2 år nu. Innan jag började här bodde jag alltså 1 år i USA, i New York där jag var au pair.

Här är en länk till bloggen jag hade då: www.emmathenanny.blogg.se

Just nu handla mitt liv mycket livet med min pojkvän,jobb/skola & andra framtidsdrömmar & så klart massa shopping & inredning!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229