Just nu känns det inte så bra

Hej!

Detta blir ett väldigt personligt & "deppigt" inlägg, sitter på badrums golvet & skriver detta.

På senaste tiden har jag varit så himla trött på mig själv....Det finns liksom så mycket jag vill & ska göra men ändå så gör jag inte dem, jag fortsätter att göra mig själv besviken.

Det började någon gång efter jul, tänkte att snart är det nytt år vilket är en perfekt chans att börja om på nytt.

Det är nu 18 dagar sedan det nya året & här är jag, precis som innan.

Tex, det här med att börja äta bättre & träna, det har gått så otroligt dåligt & jag har hela tiden så dåliga ursäkter för allt. Hur svårt kan det vara att ta tag i sig själv?

Jag skjuter upp allt hela tiden, jag gör det imorgon, jag löser det då, jag börjar med det då.... & så händer det aldrig. Vad är det för fel på mig?!?!

Jag är obeskrivligt trött på mitt beteende men ändå gör jag ju inget åt det, samtidigt som jag hade behövt någon som piskade på mig så vet jag att det inte hade hjälpt just nu då det bara hade brytit ner mig ännu mer.

Vet inte vad jag behöver eller vad jag ska göra & det är väl det som är så frustrerande!

Vet att alla har ups and downs & just nu har jag verkligen en rejäl down.

Jag är inte als mig själv, jag är en organiserad, effektiv, lugn person som håller koll å allt & alla i vanliga fall som vill få saker gjort direkt men just nu skjuter jag upp allting, glömmer massa saker & allt blir bara kaos.

Vet inte vad jag ville med detta inlägget egentligen men behövde väl skriva av mig antar jag...

Ska försöka nu i helgen att ladda om & fokusera på mitt välmående & förhoppningsvis hitta in på rätt spår igen så att jag kan nå mina mål.

Bild från förr förra helgen i Köpenhamn

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Kram fina fina du<3nouw.com/juliablomgren
Emmmabohman
Emmmabohman,
lilagardiner
lilagardiner,
Jag förstår precis vad du menar och känner. Jag är precis likadan. Har varit så länge. Man tappar det till slut, lusten till allt liksom. Ett tag skrev jag lappar för att kunna motivera mig själv till att börja eller till att göra annat, men de blev bara en sådan press att jag själv skjuter upp det och aldrig gör det. Man ska inte göra det för att man måste, man ska göra det för att man vill.
Dock tror jag det har mycket med vädret att göra, att man liksom blir så trött och hänging av det mörka, konstrast vädret som blir som ett spöke till sist. En ond cirkel liksom.
Men kämpa på, snart går det åt rätt håll! <3
nouw.com/lilagardiner
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229