Helgen

Heeeej!

Im back, blev en oplanerad blogg-paus i helgen. Det var fullt upp så det hanns inte med helt enkelt men tänkte göra en kort update på hur min helg var.

Fredag

Efter praktiken tog jag mig till Ängelholm. Mötte upp min syster n'är hon slutade vid 18 & så gick vi & handlade hem en massa gott.

Vi bytte om till mjukis & började laga tacos, så gott.

Vi kollade en massa nostalgiska klipp & filmer, youtube osv

Vi hann även med att dricka bubbel & snacka en massssa. Tror vi la oss vid 01,30 typ, en supermysig kväll.

Lördag

På Lördagens var man lagm sliten när alarmet ringde vid 07,30.... Men det var bara att gå upp för då skulle jag ta mig från Ängelholm hem till Helsingborg & till gymmet för att göra HotYoga. Första gången jag testade på det.

Det var en väldigt skön start på Lördagen, har nu i efterhand galen träningsvärk dock haha är ungefär lika vig som ett kylskåp men jag vill definitivt göra det igen. Efteråt körde jag crosstrainer i typ 1 timme.

Skyndade hem & duscha & bytte om sen tog jag bussen till Ängelholm igen men denna gång för att åka till farmor & farfar, vi kollade curling, fikade, kolla hockey, beställde hem kinamat & bara umgicks. Det var längesedan jag träffade dem så det var mysigt att bara hänga hos dem i ett par timmar. Kom hem till Helsingborg vid 21 & somnade ganska direkt.

Söndag

Försökte komma upp i tid men var seg, vid 10 var jag iallafall på gymmet. Körde ett armpass & kondition. Städade sen hela lägenheten & förberedde middag.

Vid 19.30 åkte jag till knutpunkten för att möta upp Albin då han & resten av gänget kom med tåget från Kastrup då. Så skönt att äntligen ha honom hemma igen. Vi käkade middag & kollade typ en halv Beck innan Albin somnade i mina armar, stackaren var helt slut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229