Ett stort kliv utanför min comfortzone, den nakna sanningen

Hej!

Här är alltså inlägget jag pratat om i några dagar...

Det är superjobbigt för mig att lägga upp detta ärliga & nakna inlägg men jag känner att jag vill göra det för mig själv & för att kanske inspirera eller motivera någon annan.

Jag har väl egentligen kämpat med "övervikt" under hela min tonårstid, anledningen till att jag satte övervikt inom "" är för att jag tror inte direkt att någon annan skulle kallat mig överviktig. Men jag såg det så, jag såg mig typ som den fetaste människan i världen, tyvärr fortsatte denna tanken även med mig upp i vuxen ålder.

Jag har aldrig älskat min kropp. Jag är tacksam för min kropp för den är frisk & gör så att jag orkar med allt jag gör men som det är just nu så älskar jag inte den & det vll jag ändra på, det är därför jag skriver detta inlägget.

Jag har låtit detta stoppa & hindra mig så mycket i livet, blir så ledsen när jag tänker på det. Det har gjort så att jag stått över saker jag egentligen vill göra men inte vågar pga min kropp & jag ångrar det så mycket idag.

Det var inget ja skyllde på för jag ville inte uppmärksamma det för någon så att dem också fattade att jag var fet.... folk har absolut blivit arg & besviken på mig för att jag ställt in saker utan att kunna ge en bra anledning men ändå så kunde jag inte säga varför, för jag skämde.

Varför har du inte gjort något åt det kanske ni tänker då?

Ja.... jag har egentligen inget bra svar på det, i perioder har jag tagit tag i det men det finns också tillfällen när jag på något sätt funnit tröst i att inte behöva tänka på det & bara släppa allt.

När jag kom hem från USA 2015 var jag tyngre än någonsin, spelar egentligen ingen roll vad jag vägde men jag har aldrig varit så tung.En bild från dagen jag kom hem från USA

I Januari 2017 satte jag fart ordentligt med att träna & äta rätt, jag gjorde mig av med alla mina dåliga vanor & bytte ut dem mot bra vanor.

Det gick bra & allt flöt på, på 6 månader gick jag ner nästan 15 kg.

Sen blev det semester & sommar & jag tappade det lite gran, innan detta var jag stenhård mot mig själv med kost & träning varje dag.

Jag är en människa som är lite allt eller inget, jag har svårt att hitta ett mellanläge i allt jag gör.

När jag sen träffade Albin i November förra året så kom jag in i hans vardag med träning & bra kost, men någonstans på vägen har jag tappat det igen. Så nu är det dags igen!


Anledningen till detta inlägget är inte för att ni ska tycka synd om mig eller något sånt utan jag vill dela med mig så att ni kanske får en bättre bild av mig, att ni kanske vill vara med på min resa mot att älska våra kroppar, för det ska vi gör.

Här nedan kommer ni få se 3 helt oredigerade bilder på mig när jag slappnar av helt & hållet, klänningen jag har på mig köpte jag för 1 vecka sedan. Mitt mål är att när jag tar på mig den klänningen om ganska exakt 2 månader på nyårsafton så ska jag se på mig själv med andra ögon.

Som ni ser är det lite plutande mage & bilringar här & var & när jag ser bilderna nu blir jag gråtfärdig & vill bara gömma mig.

Men mitt mål är som sagt att när jag tar på mig klänningen på nyårsafton så ska jag känna mig stolt över min kropp, jag ska känna att jag är vacker som jag är & jag ska inte skämmas över hur jag ser ut.

Mitt mål är även att komma igång med träning & bättre kost igen & förhoppningsvis se lite skillnad på det också men det viktigaste är mitt tankesätt.

Hoppas nu att ni är snälla mot mig & inte dömmer eller något sådant, jag försöker vara ärlig & vill försöka vara motiverade & peppande till någon annan som kanske också behöver det!


Vi kan fixa det här!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Vännen, så starkt att du delar med dig och du ska veta att du är galet fin precis som du är!! KRAMnouw.com/emmaengstrom
Emmmabohman
Emmmabohman,
Tack finaste Emma!<3nouw.com/emmmabohman
matilda
matilda,
Du är verkligen så fin<3matildastrandberg.vimedbarn.se
Emmmabohman
Emmmabohman,
Tack snälla! va glad jag blir <3nouw.com/emmmabohman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229