De senaste dagarna

Hej på er!
Går tydligen sådär för mig med bloggandet just nu,det är fokus på för mycket annat tror jag. Men tänkte köra en liten recap av de senaste dagarna.

Lördag
Tog ju som sagt tåget till Halmstad på lördag morgon där Albin hämtade upp mig,sen körde vi till Ljungby. Vi åkte till deras badhus där det fanns lite vattenrutschkanor & bubbelpool osv.
Väldigt roligt & mysigt!

Sen köpte vi med oss lunch & åkte hem till Albins pappa & hängde där en stund,Albins kusin Johan kom också förbi & hängde med oss.
På kvällen åkte vi till Albins mamma där vi skulle sova,vi blev bjudna på jättegod mat & satt ute & bara snackade väldigt länge, jätteskönt väder!

Söndag
På söndag efter frukost åkte vi till Albins pappa igen,Johan kom också & hängde med oss & vu blev bjudna på grillat till lunch.
Vid 15-tiden åkte vi mot Ängelholm där min syster hade ett event på sin salong,jag passade på att dela ut mina visitkort också haha.

På kvällen kollade vi Arsenal & storhandlande inför veckan.

Måndag
Skola & på kvällen gym,hände inte så mycket mer.

Tisdag
Ledig från skolan & min bästa bästa Anja är i Sverige en snabbis så jag tog mig till Ängelholm för att hänga med henne & hennes två barn Alice & Hayden!

Vi fikade & bara snackade en massa,så kul att se dem!
På kvällen blev det träning igen & sen lagade Albin svingod thai.

Så jäkla gott,vi kollade love island i sängen & njöt av den här:

Som jag fick av bästa Ellen i försenade födelsedagspresent! 😍🙏🏼

Nu sitter jag & tentapluggar lite,på fredag är det dags.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229