Blogglista: Halloween

Jag brukar fira halloween på följande sätt:

Mina föräldrar har sedan 2015 haft Halloween-fest varje år så det är ett måste, så kul att alla klär ut sig & mamma & pappa fixar så fint i deras hus med massa dekorationer & god & läskig mat & dryck. När jag bodde hemma fixade jag alltid pumpor också som mamma & pappa hade utanför huset, går tyvärr inte när man bor i lägenhet eller åtminstone inte så som vi bor nu.

I år ska jag:

På mamma & pappas Halloween-fest

Det här skulle jag vilja klä ut mig till:

En dräkt jag drömt om redan sedan jag bodde i USA är batwomen, men den dem hade där var så plastig & dåligt gjord så blev superwomen i stället.

Den ultimata Halloween-maten är:

Hmm, kanske spagetti & köttfärssås. Kan se ganska läskigt ut

Det här tycker jag om "bus eller godis"- traditionen:

Love it, tyckte det var så kul att gå på Trick or treat med mina värdbarn i USA. Massa barn & vuxna som är utklädda & går runt på gatorna.

Den läskigaste filmen jag har sett är:

Jag kollar ju inga läskiga filmer, i alla fall inga skräckfilmer. Förstår liksom inte meningen med att kolla på något bara för att bli skrämd. Det blir jag lätt nog ändå.

Sen kollar jag dock mycket dokumentärer om mördare & älskar crime- serier, där kan man ju också bli skrämd men på ett annat sätt.


Det bästa med Halloween är:

Mamma & pappas halloween-fest & alla dekorationer.

Det sämsta med Halloween är:

Som vuxen ”tjänar” man inte på att det är Halloween, inga röda dagar osv.

Halloween eller valborg?

Skulle säga Halloween, har inte gjort något speciellt på Valborg på länge.

Mitt starkaste Halloween-minne är:

När jag bodde i USA & efter att vi haft trick or treat med barnen åkte jag & två andra au pairer in till New York city i våra dräkter & det var massa folk som ville ta kort med oss & många andra som också gick runt & var utklädda.

Blandade bilder runt halloween

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229