Äntligen Fredag

Hej kompisar!

Missade helt att uppdatera er igår, jag &min kära sambo gjorde något oväntat igår morse. Vi satte alarm på 05.55 & klädde på oss & drog till gymmet innan jobb. Eller jag skulle jobba, Albin skulle ut & resa.

Så nä vi var klara på gymmet & hade duschat & bytt om så skjutsade jag honom till stationen där han mötte upp de andra tränarna, några föräldrar & killarna i hans lag & så tog dem tåget till Kastrup & sen flög dem till Skottland. Inte alls avundsjuk....

Efter praktiken tog jag det lugnt hemma, duschade, smörjde in mig, kollade youtube & hade ansiktsmask.

Vet att jag sagt detta mååååånga gånger förut MEN jag sover så kasst när inte Albin är hemma, det är som att jag inte kan slappna av. Tror jag sov 4 timmar i natt men är ganska pigg ändå faktiskt, antagligen för att det är FREDAG!


Dagens klädsel!

Känner mig väldigt "kontorig" haha.

Praktik idag med så klart, efter ska jag åka direkt till gymmet & svettas sen ska jag ta mig till Ängelholm för taco-mys med min syster,blir nog även att jag sover över där, så mysigt!

Vad ska ni göra idag? <3

Dagens frukost, behövde denna idag kan jag säga!

Gillar

Kommentarer

,
Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete 😊 Vid intresse så maila [email protected], så berättar jag mer. Fortsatt fin fredag!
Emmmabohman
Emmmabohman,
Har mejlat dig! Tack, detsamma till dig!
nouw.com/emmmabohman