A clean home makes a happy soul

Städa är kanske inte det roligaste man kan göra men jag mår så otroligt bra när lägenheten är helt ny städad, allt står på sin plats & allt ser ut som man vill.

Fick med mig lite nytt från Ikea, tänkte visa lite av det, flyttade även om lite här hemma, älskar att göra det.

Växten i fönstret samt krukan till köpte jag idag, det är en levande växt. Krukan är i plast men ser ut att vara i sliten betong typ, syns inte så bra på bilden dock. Tror växten kostade 49 kr & krukan kostade 10 kr. Köpte en likadan till badrummet.

Flyttade om lite på bänken i köket också, ser ni saltkristallerna på brickan? så coola, fick dem i julklapp av min syster, fick även "rivjärnet" bakom så att man kan strö det över maten.

Nu när jag städat bort julen fick det bli lite rosa för att bryta helt, älskar det! Så fick bli en bukett rosa tulpaner till köket.

Blev även en bukett till hallen i en lite mörkare rosa

Annars idag köpte jag mest en massa ljus, älskar att ha levande ljus. Så fort det börjar mörkna så tänder jag en massa ljus haha så det går åt en del, men nu har jag fyllt på lagret så vi ska nog klara oss ett tag nu.


Nu har jag äntligen satt mig i soffan en stund innan jag ska byta om & åka & hämta A från jobbet, är även lite sugen på att köpa hårfärg & färga håret. Så trött på färgen jag har nu, den är liksom en mix av 10 olika färger känns det som & inte på ett bra sätt. Vi får väl se vilken färg det i så fall blir för det har jag ingen aning om haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229