5 saker ingen vet om dig

Eller okej ingen & ingen.... dem som känner mig väl vet ju om det men ni vet nog inte om dessa sakerna om mig! Let’s go:

1. Jag är livrädd för ballonger,låter superlöjligt men jag är verkligen rädd. Tror det hela beror på att jag skulle ha alla ❤️dag fest hemma hos mig när jag var yngre & skulle då blåsa upp hjärtformade ballonger & då small en sån ballong när jag hade den i munnen & blåste & sen dess håller jag mig på safe avstånd från ballonger.

2. Jag älskar mordpoddar & dokumentärer om detta ämnet. Kan låta creepy men jag tycker det är så himla intressant. Ska börjar kolla på Netflix dokumentär om Ted Bundy nu.

3. Jag hatar skräckfilmer & förstår verkligen inte vad folk ser i att sitta & bli skrämda.

4. Drack inte en droppe alkohol innan jag fyllde 18 år, detta pga ett löfte till min morfar som skulle betala mitt körkort om jag höll mitt löfte till min 18-års dag & det gjorde jag. Jag & morfar skålade med varsin cider på min 18-års dag. Min morfar bor ca 70 mil bort så handlade helt om att han kunde lita på mig & det kunde han.

5. Jag bytte linje i gymnasiet efter ca halva 1:an från Helsingborg till Halmstad & från journalistik till media. Vilket gjorde att jag fick gå 1:an en gång till så jag tog studenten 1 år efter typ alla andra 93:or. Berodde dels på att jag inte gillade skolan (bytte dock till samma skola i Halmstad men den hade funnits mycket längre & var mer etablerad) min årskull var första eleverna på skolan & inget kändes färdigt & redo för oss. Sen hade jag lite personliga problem som jag slogs med så det var för det bästa att jag bytte & det blev ju väldigt bra.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilket roligt inlägg! <3nouw.com/artibus
Emmmabohman
Emmmabohman,
Tack snälla! <3nouw.com/emmmabohman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229