Dagen i sig har inte vart så händelserik. Men jag fick ju träffa & umgås med Rose vilket är ett stort plus på hela dagen.

Nu tänkte jag berätta om appen jag använder för min kvällsträning.
Det som är de bästa med appen är att hela träningen bara tar 7 min. Och vem kan inte klämma in 7 minuter om dagen egentligen? Så där försvann bortförklaringen att man inte har tid att träna. Appen kostar dock 29 kr tror ja, men de finns ju gratis kopior av appen gör den som inte vill betala.

Jag har använt den här appen under hela min period, visst att jag bytt ut lite övningar till andra och även lagt till några men de gör man lite som man vill med. Jag trodde aldrig att det skulle visa något resultat eftersom denna träning är så kort, men den är intensiv. Du utnyttjar varje minut vilket gör de så effektivt. Så denna app är värd att prova, så då kommer du inte kunna komma undan med "jag har inte tid idag" för 7 minuter har alla som vill tid med. Så ladda ner och testa!

Du hittar appen här!
7 Min Workout - 7-minutersträning av Fitness Guide Inc
https://appsto.re/se/bnPIO.i

Tack för att ni fortsätter läsa!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk va glad och ännu mer peppad man kan bli när man får så fina kommentarer om mina resultat. Ni är guldvärd! Jag är så glad i själen så jag tog och storstäda hela lägenheten & självklart tog en kvällsträning!

Kommer lägga ut inlägg där jag berättar om mina "hjälpmedel" som jag använder för att gå ner i vikt. För er som vill veta och för er som också vill göra en förändring och skapa ett eget mål!

Hoppas ni fortsätter att läsa, det får mig bara att skriva mer!

Likes

Comments

Förra helgen gjorde jag de som jag trodde va helt omöjligt, det som jag trodde skulle bli så hemskt svårt. Men lite envishet kan göra så mycket.
Jag kommer helt ärligt inte ihåg sist jag såg dessa siffror på vågen. Men äntligen har jag fått se dom igen!
JAG HAR ÄNTLIGEN GÅTT UNDER 70 kg!
Och jag måste ju säga att jag är så grymt lycklig över att se så bra resultat som jag gör. (Därför köpte jag en till personvåg åt mig själv idag som en liten present!) 

Visst jag har stått still på samma siffror några gånger, men när jag väl dippar så går de hemskt fort. Och just nu är jag i det stadiet.
Mitt mål är ju att gå ner i vikt, sen att jag ska bygga muskler och gå till gymmet som jag faktiskt inte använt något överhuvudtaget nu.
Allt jag tränat har jag tränat hemma.
Men såhär ser resultatet ut nu.

Likes

Comments

Det har tagit mig mycket mod att lägga ut dessa bilder. Detta inlägg har helt ärligt legat i utkastet ett bra tag. Jag skäms så hemskt att se hur min kropp ser ut, vad jag har utsatt min kropp för. Att jag kunde låta de gå så långt. Jag har alltid haft dåligt självförtroende & har alltid haft svårt att kunna visa min kropp för andra.
Visst att jag varit gravid & att det är en del till att det ser ut såhär, men jag kunde ha gjort något åt de direkt. När jag fick reda på att jag va gravid så vägde jag 75 kg, jag gick upp 10 kg. 3 dagar efter förlossningen hade jag tappat 14 kg. Dessa bilder är 8 månader efter förlossningen, alltså februari, då står vågen på 78.6kg. Vad hände liksom?

Men jag har äntligen ett mål i livet, jag ska få den kropp jag vill ha, jag vill kunna gå i underkläder & bikini och vara stolt över de jag skapat.
Idag ser jag en stor förändring på både vågen & på kläder. Jag kan äntligen bära vita kläder & känna mig bekväm.
Men det viktigaste är att jag äntligen gjort förändring.
(Bilder kommer i nästa inlägg)

Dessa bilder är sen februari alltså 78.6kg

Likes

Comments

Myser lite extra ikväll med tända ljus & idol! Lite ensamt dock, men man har väll vant sig vid det här laget!

Ciao bitches!

Likes

Comments

Tänk att vissa dagar är jag hemskt sugen på att börja blogga igen, andra dagar orkar jag absolut inte. Folk tycker jag ska börja skriva om mitt liv som ensamstående mamma, men vad finns de att skriva om liksom?
Känner bara att jag har denna blogg för att kunna skriva av mig ibland när jag känner att jag inte kan prata med någon annan.
Beslutsångest kan jag lova..

Likes

Comments

Som jag har väntat på detta ögonblick, jag har vart helt till mig ända sen den kom ut. Äntligen har jag sett fast and furious 7, jag har nog aldrig hoppat, svettats & gråtit som jag gjort ikväll. Och jag är så jävla lycklig att det kommer komma en 8:a, som alla kanske vet så äre ju typ världens bästa filmer. Jag förstår inte hur folk kan ställa sig och säga att dom inte ska fortsätta göra fler för att Paul är borta. Såklart dom inte ska sluta för att Paul är borta, jag tycker det är så fint gjort att denna film va till Paul & den nya kommer vara från Paul. Tycker att dom gjort ett sånt fantastiskt jobb med denna film efter alla omständigheter. Så mycket känslor för att vara en action egentligen, som jag grät...
För er som ännu inte sett denna film, kortfattat, JAG FÖRSTÅR INTE HUR NI LYCKAS HÅLLA ER.

Rest in Peace Paul walker & självklart föraren ❤️

"No matter where you are, whether it's a quarter mile away, or half across the world, you will always be family" #onelastride


Likes

Comments

Tänk att jag aldrig lär mig, jag kollar alla dessa romantiska filmer även fast det slutar med att jag sitter och gråter i min fåtölj och börjar fundera föööör mycket. Tankarna svämmar över helt ärligt, och tårarna rinner ju som om jag stått och hackat lök hela veckan.. Men jag måste ju faktiskt erkänna att de är skönt att gråta en skvätt ibland, känns som att de behövs när man går omkring varje dag och verkligen försöker övertyga alla att man mår så bra och att allt är så jävla bra. Men helt ärligt så är inte allt så jävla bra, och vid just dom här stunderna så kommer allt fram.

Men om vi återgår till kärleksfilmerna, jag tror att varje människa börjar sitta och fundera lite extra efter att ha sett en romantisk film. Alla behöver inte gråta men just att börja fundera på om just jag kommer hitta en man som kommer se på mig med samma blick eller om jag någonsin kommer hitta "kärlek vid första ögonkastet". Asså det blir sallad i mitt huvud efter att ha sett en kärleksfilm, jag blir helt ärligt avundsjuk typ, även fast jag vet att allt är skådespel men asså jag drömmer ju om sådan kärlek som dom visar genom filmen, jag sitter och hoppas hela dagarna att jag en dag kommer att skriva min egna romantiska kärleksberättelse.

Men jag vet att jag har lagt det här med kärlek på hyllan, men jag kommer ju inte sluta hoppas på att en dag så kommer de bara klicka. Men jag måste ju börja inse att om jag sitter kvar i lilla Bollnäs hela mitt liv så kommer de ju aldrig hända. Jag träffar ju typ samma människor hel tiden, jag måste ta mig härifrån på något sätt. Ehmm jaa ni ser, blir lite för djupa tankar när jag sitter och ser kärleksfilmer. Och ändå är inte det här allt som snurrar i mitt huvud för tillfället. Men jag kände att jag lära skriva av mig lite, kul att läsa nån annan dag liksom..

Så helt ärligt, jag måste börja sluta kollar på romantik innan jag kommer drunkna i mina egna tårar & tankar !

Hadee !

Likes

Comments