Jag tänkte berätta mer om mig själv så ni får en bild av mig och mitt liv.

Som sagt är jag en tjej på snart 17 vintrar som bor i staden Eskilstuna. Jag hade önskat att jag var bosatt i Göteborg men så är det tyvärr inte. Jag har nästan alltid full bokade dagar med träning, vänner, familj och såklart plugg eftersom att jag går första året på gymnasiet. Jag försöker alltid att få in träning i min vardag men det är inte alltid så lätt eftersom att jag måste hinna plugg och träffa mina vänner och såklart min bästis. Eftersom att jag nästan alltid har något att göra så är det faktiskt skönt att bara ta det lugnt ibland. Jag har ett motto i livet det är att jag tar alltid dagen som den kommer och bara njuter av det som händer eftersom att jag kan vara riktigt spontan ibland hehe.

Jag har även ett väldigt stort intresse för shopping. Jag kan köpa hur onödiga saker som helst som jag inte vet att jag har köpt. Det är väldigt typiskt mig. Jag försöker och vara väldigt mycket med min familj som inte alltid är så lätt eftersom att vi har olika intressen men när hela familjen är samlad då kan vi verkligen slappna av och bara vara med varandra och det är väldigt skönt eftersom att familjen är den delen i mitt liv som betyder mest för mig.

Eftersom att min familj är en väldigt sportig familj så har även jag blivit det. Jag har blivit ett riktigt innebandy freak eftersom att min bror spelar innebandy så har det blivit så att jag följer med på hans matcher för att göra han glad. Och även då får en liten familje tid så mysigt. Jag är en väldigt känslig person eftersom att jag har blivit sårad en gång av en person som stod mig när.

Så nu har jag berättat ännu mer om mig själv och tänker nu ta tag i mitt bloggade igen. Det blev ett väldigt långt break i mitt bloggande men nu ska jag verkligen ta tag i det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments