Vänner kommer och går men de äkta kvar står.
Jag har en vän som jag verkligen kan kalla för min bästa vän och min syster. Hon finns alltid där för mig och hjälper mig igenom allt skit och allt som händer runt mig. Hon vet allt om mig jag menar de allt. Hon har funnits i mitt liv i 11 år och de kommer absolut bli jävligt många år till. Jag kan alltid prata med henne dag som natt. Älskar dig jävligt mycket min andra halva det är du och jag genom allt
Jag har också jävligt många vänner som är äkta. vänner som alltid lyssnar och förstår mig hur bra som helst och ställer upp i alla lägger. Älskar er något enormt
Det finns vissa som klagar på att jag är för mycket med killar. jag är med killar för att de är roligt och jag känner mig trygg det gör jag självklart med mina tjejkompisar också. och jag har alltid varit med killar i hela mitt liv och kommer inte sluta vara med mina killkompisar för att någon säger det.

Va tvungen att skriva av mig lite för de händer grymt mycket just nu.

Tänkte att imorgon ska jag skriv om vad jag jag gjort den senaste veckan för de blev en liten blogg paus men det ska jag ändra på.Bildens hittade på we heart it en grym sida med bara bilder

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och kollar på en serie och väntar på att Hanna ska sluta jobba. Skulle ju berätta mer om vad jag gjorde igår var och fira min kusin i förskot för han fyller idag. Så grattis kusse på 18 årsdagen hoppas du klarat uppkörningen. Men nu ska jag fortsätta kolla på min favorit serie andra avenyn, den är hur bra som helst. Så rekommenderar verkligen att kolla på den serien. Eftersom de regnar ute så tänker jag inte gå ut idag utan Hanna får komma hit och eftersom vi fyller på poolen hihi. Hoppas ni har en bra dag i de fina sommarvädret vi har i Sverige.

Likes

Comments

Denna dag har varit lugn och väldigt rolig var nämligen vart och firat min kusin men de tänker jag berätta mer om imorgon för nu tänker jag sova godnatt.

Likes

Comments

Igår då var de en ganska upp och ner kväll. Blev väldigt sur på en person och han vet om de. När man väl gör mig på dåligt humör så kan jag vara på de humöret väldigt länge. Men eftersom att han har bett om ursäkt så kan jag inte vara lika sur på han längre och vi har ju blivit sams igen så kan inte vara sur längre. Man ska tänka på hur man beter sig mot mig för har blivit sårad och sviken förr så vill helst inte bli de igen men vet att jag kommer bli de någon dag. 


Idag så har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt med mamma och pappa. Just nu så kollar jag på tv och sitter och fryser i soffan. De är ju inte värsta sommarvärmen ute direkt. Och tänker även ta de lugnt resten av kvällen och dagen också. Hoppas ni har de bra i de kalla vädret.

Ett citat ~ fullt ös medvektslös~
Just nu så är de mitt motto


Haha typiskt migFörsta, tredje och femte bilderna är hittade på we heart it. Kan verkligen inte leva utan den appen så sjukt fina bilder och bra texter. Så
rekommenderar den stort.

Likes

Comments

Tog en lång sovmorgon idag och sen så har jag inte gjort så mycket för mår inte så bra. Är typ sjuk så har ingen ork att göra något. Så jag har kollat på serier nästa hela dan. Tänker just nu på om jag ska ta en promenad eller inte.
Likes

Comments

Likes

Comments

Idag jag jag solat och badat men eftersom att jag har bränt armarna så solade jag ben och mage idag har även badat och har precis ätit.
Åker hem på tisdag önska jag va hemma nu och kunde stötta mig vän genom allt hon går igenom.

Jag saknar min andra halva grymt jävla mycket kommer springa hem till henne när jag kommer hem för vet att hon behöver mig där för vi går igenom allt tillsammans och gör allt tillsammans ❤️❤️


Likes

Comments

Är andra dagen på Mallorca av 10 dagar. Det är 31 gardet i skuggan men de gnäller jag inte över. Annars idag så har jag solat och badar det kommer jag även göra resten av semestern.
Saknar även alla mina bröder där hemma.

Låt bilden tala

Likes

Comments

Har äntligen gått ut grundskolan men de var många tårar som kom kommer sakna klassen väldigt mycket. Kom precis hem från att ha vart på stan och på bio med bästa gänget.


❤️

Likes

Comments

Idag har jag har och fixat naglarna med Elin. Blev sjukt nöjd med naglarna och de va så värt 200kr.

Dagen i dag har varit lugn vi lämnade tillbaka paddorna till skolan idag lite tråkigt men överlever nog de. Nu ska jag bara ta de lugnt.
Hoppas ni har haft en bra och skön dag för de har jag.
Likes

Comments