Som rubriken lyder så är jag just nu i Uddevalla med min familj och bara har det allmänt mysigt. Och det tänker vi fortsätta att ha över helg för på söndag så bär det av mot Göteborg som jag jag längtar. Som jag skrev in ett tidigare inlägg så älskar jag verkligen Göteborg, jag känner mig verkligen hemma där. Deg kanske beror på att vi är där ganska ofta.
Just nu så ligger jag i sängen i stugan och bara tar det lugnt och det ska jag fortsätta göra nu.
Kommer även komma mer bilder från vår vistelse i Göteborg och Uddevalla på måndag eller tisdag.
Hopps eran dag har varit bra för det har verkligen min varit. Ha en glad och mysig påsk. kramiz <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte berätta mer om mig själv så ni får en bild av mig och mitt liv.

Som sagt är jag en tjej på snart 17 vintrar som bor i staden Eskilstuna. Jag hade önskat att jag var bosatt i Göteborg men så är det tyvärr inte. Jag har nästan alltid full bokade dagar med träning, vänner, familj och såklart plugg eftersom att jag går första året på gymnasiet. Jag försöker alltid att få in träning i min vardag men det är inte alltid så lätt eftersom att jag måste hinna plugg och träffa mina vänner och såklart min bästis. Eftersom att jag nästan alltid har något att göra så är det faktiskt skönt att bara ta det lugnt ibland. Jag har ett motto i livet det är att jag tar alltid dagen som den kommer och bara njuter av det som händer eftersom att jag kan vara riktigt spontan ibland hehe.

Jag har även ett väldigt stort intresse för shopping. Jag kan köpa hur onödiga saker som helst som jag inte vet att jag har köpt. Det är väldigt typiskt mig. Jag försöker och vara väldigt mycket med min familj som inte alltid är så lätt eftersom att vi har olika intressen men när hela familjen är samlad då kan vi verkligen slappna av och bara vara med varandra och det är väldigt skönt eftersom att familjen är den delen i mitt liv som betyder mest för mig.

Eftersom att min familj är en väldigt sportig familj så har även jag blivit det. Jag har blivit ett riktigt innebandy freak eftersom att min bror spelar innebandy så har det blivit så att jag följer med på hans matcher för att göra han glad. Och även då får en liten familje tid så mysigt. Jag är en väldigt känslig person eftersom att jag har blivit sårad en gång av en person som stod mig när.

Så nu har jag berättat ännu mer om mig själv och tänker nu ta tag i mitt bloggade igen. Det blev ett väldigt långt break i mitt bloggande men nu ska jag verkligen ta tag i det.

Likes

Comments

~ "Du kan falla 100 gånger jag ska rädda dig, du kan slå mig 100 gånger jag ska älska dig" ~

Sant

Bilderna hittade på we heart it❤️Saknar dig väldigt mycket det är tomt utan dig. Du kämpade in i det sista och jag kommer alltid att älska dig, du va alltid glad och gav inte upp i först taget, du är saknad av alla, du kommer alltid att vara med mig, Det har gått mer än 4 månader och det känns som att det var igår du lämna oss. Kommer alltid att älska dig❤️

Likes

Comments

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga. Har inte bloggat på nästan en månad för har haft ganska mycket plugg att göra. Det har även hänt lite saker i mitt liv som har gjort att jag inte har orkat blogg, men tänker ta tag i bloggandet nu.

Mina dagar har sätt ut som vanligt med plugg, träning, vänner och familj. Har de absolut bästa vännerna och den bästa familjen som ställer upp i alla läggen.

Idag så börja jag 13:35 och har endast en lektion som är 50 min lite onödigt att åka till skolan men men . Eftersom att på de två först lektionerna så får vi plugga hemma. Men Eftersom att jag och Elin är så klantiga så måste vi till skolan och hämta plugg som vi glömde i skolan. Smart tjejer här.

Senare ikväll så ska jag fira min älskade farmor med hela släkte. Kommer bli väldigt kul att få träffa alla.
Grattis farmor <3

Hoppas ni får en bra 

Likes

Comments

Idag är det tisdag och det innebär att skolan börjar imorgon 😔. Idag har jag inte gjort så mycket har varit hemma och pratat med en viss person nästa hela dagen så mysigt. Jag ska snart ta mig till gymet för ett träningspass.

Eftersom att skolan börjar imorgon så ska jag träffa Hanna efter skolan. Det ska bli så kul att träffa henne igen det var ganska länge sen vi sågs❤️
Jag uppdatera mer senare ikväll för nu ska jag äta och sen ta mig till gymet med mami.❤️Funderar även på att göra denna.

Likes

Comments

Min helg har jag spenderat i Skövde med mirre och många fler. Vi hade det grymt kul. Vi kollade på matcher för vår bröder hade cup. De åkte tyvärr ut i kvartsfinalen men de spelade grymt bra hela cupen. Det var väldigt kul att kolla på matcherna för det var så spännande.
Jag har även hunnit med att tränat mellan matcherna med mirre vilket var väldigt skönt att få röra på sig. Men igår hade jag en så träningsverk så jag knappt kunde gå. Jag har även haft det väldigt mysigt på hotellet med mirre och några småbarn som är hur gulliga som helst men de kan även va lite jobbiga. Men har man kul så har man. Hotellet var väl helt okej det var lite slittet men även mysigt. Det negativa var att mitt och mammas hotellrum låg ganska långt bort i det stora hotellet.
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt för jag är helt slut efter allt hejade på matcherna.
Btw ni var hur grymma som helst grabbar❤️

Hoppas ni har haft en grym helg och ett väldigt bra lov.


Likes

Comments

Idag är det fredag och det betyder att jag måste packa för åker nämligen till Skövde imorgon. Har även tränat och tagit det lugnt och det tänker jag fortfarande göra resten av dagen. Khome hälsar att han är bäst.

Jag har haft en väldigt bra början på detta år och hoppas att ni också har haft det.

Mina nyårsnaglar

Längtar till jag åker till London 13 maj 

Likes

Comments

2014 var året med många olika motgångar i livet men även med många roliga minnen och stunder. Jag kan bara bli starkare av allt som har hänt. Men en sak vet jag att jag inte kommer glömma och som jag inte tänker glömma det är datumet 10/10-14 då en person försvann från mitt liv. Saknade är stor men jag vet att du har det bra där uppe. Det här även hänt väldigt många bra saker också som jag är väldigt tacksam över. Jag har även min bästis vid min sida hela tiden i alla motgångar och jag vet inte heller ärligt vad jag skulle göra utan henne. Hon är den som alltid finns där och  gjorde detta år till ett bra år trots alla motgångar och svek som har vart detta år. Om du läser detta Hanna så är jag jävligt glad att du är min bästis Love u❤️

Nu ska jag göra 2015 till ett bra år med mer minen och skoj. Men även att var mig själv som även är mitt nyårslöften. Och även skapa minnen med familj och vänner. Jag har även en speciell person i mitt liv som gör mig lycklig och får mig att känna mig speciell. Men jag ska även få mycket mer roliga minnen med min bästis som betyder allra mest för mig❤️

Hopps er år blir grymt för det kommer mitt bli. Har många roliga saker att göra som är planerade detta år

Men nu ska jag kolla på film med mamma så hoppas ni också har en mysig dag för det är jag med familjen❤️
Bild 1,2,3 är tagna från we heart it.

Likes

Comments

Antingen så fortsätter jag att blogga eller så slutar jag att blogga. För just nu har jag ingen lust eller ork till att göra det, men ska försök att få tillbaka orken och lusten till att blogga.

Så känns det ibland ❤️

Likes

Comments