Hello!! Hoppas allt e bra, det var längesen jag skrev nu. O tro mig när ja säger att det har hänt mycket under dessa 2 åren både bra och dåliga saker. Men alla har ju sina upp👍och nergångar👎
Kontakten med familjen finns tyvärr inte i mitt liv längre för jag gjorde ett val. O även om det var svårt o tufft så känns det bra för mig.
Har även hittat min stora kärlek som jag älskar mest på denna jord, o jag har en känsla av att förlovning inte är långt borta.
😍💍
Har även flyttat och fått nya fina vänner som jag vet alltid kommer att finnas där.
Har även heltidsjobb som undersköterska o snart klar med min utbildning
😃
Mitt liv har verkligen gått framåt.
Kommer bli bättre på att skriva så ni får veta alla mina äventyr. Ha de bra så länge.
❤️ puss o kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man tänker tillbaka på alla åren som gått och tänker tbx på hur mycket man har förändrats med både utseende och attityd/personlighet. Så undrar man egentligen själv hur det gått till! Hur kunde allting gå så fort?
Från att vara en liten tjej till att bli kvinna, det är ju faktiskt ett rätt stort steg som man inte tänker på! Utan det är något som man börjat tänka på nu med tiden. Man är redan 20 år, är moster till 2 underbara ungar har jobb och lever sitt liv precis så som man ska göra. Men då tänker man ändå ett steg längre hur är det man ska leva sitt liv? Ska man få göra misstag och fel i livet och sen bättras man utav de för man lär sig av sina misstag, men man har ju märkt att många inte har förändrats genom åren. Att dem fortfarande är samma personer dem var när vi var mindre vilket jag tycker är väldigt tragiskt. För även om dem inte har förändrats så tycker dem ändå att man själv borde vara mycket bättre än man är. Och det som händer i slutändan är ändå att man går skilda vägar i livet. Vem vet kanske möts vi någon gång i framtiden kanske inte. Som sagt åren kommer och åren går ingen kan tyda dessa lagar men er ska jag följa i vinter och vår och alla dess ljuvliga dagar. o vem vet vi kanske följer samma spår och går samma vägar återigen. Men då hoppas jag att ni förändrats till det bättre.

Likes

Comments

Nu tycker jag faktiskt att allt detta har gått för långt med både trakasserier o annat!!

Har ni inget bättre för er än klanka ner på dem som faktiskt inte har gjort något, varför ska ni alltid gå på dem som ni vet redan är långt nere o knappt inte kan ta sig upp på sina fötter igen. får ni ut något av det? mår ni bättre av de? är jag inne på rätt spår så får ni gärna säga till så man vet hur ni tänker egentligen. Varför inte bara lära känna personen som hon/han är istället för att gå med dem som bara har valt att se bort o låtsas att det dem gör mot personer är okej. Jag tycker inte det är okej och ja tror att många andra inte heller tycker det är okej att bete sig så. Ni kanske ska tänka på att dessa personer ni går på kanske redan mår dåligt o har problem hemma o att ni bara gör deras dag värre. Jag vet en tjej som tog livet av sig på grund av mobbning o familjeproblem, för hon orkade inte kämpa längre hon hade inte mer energi och styrka att klara sig igenom en dag till med hårda ord/slag o massor med annat. Om det hade handlat om er eller någon ni bryr er om ni så tror jag mycket väl att ni inte hade tyckt det var okej! Men varför göra det mot andra då? (så som man själv vill bli behandlad ska man behandla andra) Även dem personer i din närhet som du inte känner. 

Så snälla väx upp någon gång! 

Likes

Comments

Hej. Ni vet när alla tankar bara snurrar och man funderar på om man har gjort rätt eller fel val i livet. Fast egentligen vad är rätt och vad är fel val. Man kan först få höra att man gjort rätt som gjorde just så o sen andra stunden få höra att man gjort helt fel när man gjorde så. Jag tror att man inte kan välja helt hur man vill att ens liv ska se ut i framtiden det blir som det blir, Man kan inte bestämma att om till exempel såhär länge ska jag jobba med detta, eller om såhär länge kommer jag att vara sån här. Utan det som händer det händer. Man gör alltid misstag genom livet. men man lär sig av sina misstag och alla går igenom bra och svåra perioder i sitt liv, många lyckas ta sig igenom det många gör inte det. Men ska dem som inte lyckades vara mindre värda för det, eller ska dem få bli behandlade med respekt istället för att klanka ner på dem. Det finns dem som har ett jättebra liv idag men som inte alltid har haft det så lätt i deras omgivning. Man lär sig så mycket igenom livets gång. för att man ska kunna få respekt och kärlek måste man förtjäna det, vet inte om ni har hört det ordspråket (att kunna ge och ta) vill man ha någonting från någon annan får man faktiskt ge något tillbaka. Man kan inte begära att bli älskad om man inte visar kärlek tillbaka. Många kanske struntar i vad jag skriver eller tycker att jag ser allt helt fel på livet, men många kanske tycker att det finns en mening med det jag skriver. Men juste jag är ju bara 19 år, vad kan jag veta om livet och om kärlek jag har ju knappt börjat mitt liv så finns det många som också tycker. Alla har olika uppfattningar om saker och ting så varför inte dela med sig av det man tycker och tänker, det kanske ger människor en tankeställare som läser min blogg att oj hon har ju faktiskt rätt om saker och ting. Jag kanske hjälper någon att vända blad i sin egen historia i livet och faktiskt får den personen att förstå att man väljer vem man vill vara mot dem i sin omgivning. För sanningen är att oftast tror man inte att så som man är i sättet kan påverka folk längre fram i livet, men det stämmer faktiskt det kan man göra. Många glömmer aldrig hur man en gång var även om man har förändrats, utan det kanske följer med en hela livet försök istället att bli en sån person som du kan titta tillbaka på och vara stolt över. För i slutändan är det endast du som kan säga att du förändrats eller inte för det är bara du som känner dig tillräckligt väl för att kunna döma dig själv. Så ni som kanske läste detta, vad tyckte ni? gjorde jag så att ni fick en tankeställare eller tänkte ni att vad håller hon på med hon vet inte ett skit, eller tyckte ni att jag hade rätt i det jag skrev. vilket det än är så står jag för det jag skriver och tänker. 

(ORDSPRÅK) Va den du vill vara och inte den som alla andra önskar att du var. för du föddes för att vara dig själv inte för att vara som alla andra!! 

Nu blir det att vänta på min bästa o finaste vän😍❤ som ska ta en kvällscigg med mig och snacka lite skit, ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imon puss heej 😘

Likes

Comments

Heej!  Ja vad ska man säga om sig själv, finns nog ingenting som är så viktigt iallafall att veta. inlägg kommer det att bli iallafall s läs eller inte. 😊 Kommer handla om allt möjligt. har ni frågor skriv? Bye 😉 

Likes

Comments