Hej! Idag befinner jag mig i ett helt annat land, nämligen USA! Jag och min familj är här på semester och vi har varit här sedan den 26 december :) Vi är i LA och har åkt till Hollywood, San Francisco och tillbaka till LA. Det är kallare än vad jag trodde även om det är varmare än i Sverige. Igår var det bara en grad varmare än i Sverige den dagen... Aja, de första dagarna var det varmast. Då var det så varmt att jag badade i havet! Jag är ingen badkruka men det är inte ofta jag badar i havet kan jag säga. Hursomhelst är det väldigt vackert och roligt att gå runt och kolla. Idag har vi gått en och en halv mil! De du!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj! Idag fyller min mormor år och i födelsedags present fick hon att gå på "the phantom of the opera" med oss (min familj o hennes man). Så ja, vi åkte in till vår vackra huvudstad Stockholm helt enkelt och påväg dit tog jag några kort som jag bara måste dela med mig (och ett kort inne innan det började).

Så ja, vi såg the phantom of the opera som var så sjuuuuuuuukt bra. Sångerskornas och sångarnas röster😍😍😍 och bra skådespelare är de också!👌🏼

Här är några bilder från pausen när vi gick o köpte glass.

Och så lite bilder från vägen hem💫

Jag ville filma och ta mer kort inne under föreställningen men dem som jobbade där sa innan föreställningen började att man inte fick filma eller ta kort 🙁. Aja, jag kommer iallafall aldrig att glömma det 😍.

Likes

Comments

​Just nu när jag skriver detta är jag sjuk🤒
Jag har ont i halsen, huvudet och mår anmält dåligt. När jag är sjuk så brukar inte jag vilja göra någonting, jag tycker bara att allt är tråkigt. Så om det är någon mer som är som jag när jag är sjuk så kommer lite tips på vad man kan göra när man är sjuk och uttråkad!😊

Om du är sjuk på en vardag:
Du kan sova, kolla på film/youtube, äta glass eller något gott, pyssla, rita, måla, spela spel på mobilen, starta en blogg och skriva om saker du kan göra när du är sjuk, läsa, gosa med husdjuret/en (om man har något/några), chatta med vännerna när de har rast, baka, kolla instagram, snapchat, nyheter, andra appar.

Om du är sjuk på helgen:
Allt det där uppe☝🏼️+ spela något sällskapsspel med familjen, äta godis och kolla på film med familjen, göra saker med familjen.

Saker som kan få dig frisk snabbare:
Sova mycket, äta nyttigt, dricka mycket vatten, gå ut och få lite frisk luft, ha på sig mycket kläder så att man inte fryser, duscha, byta lakan och sånt, inte anstränga sig så mycket.

Det var allt jag för tillfället kom på!
Hoppas alla sjuka kryar på sig, tack och hej!💙
Likes

Comments