tisdag

Hahahahahahaha.

OKEJ.
Det här va såklart lättare sagt än gjort.

Blev med jobb för två veckor sedan: vårdbiträde inom hemtjänsten. Första känslan var råångest å andra ren panik. Har som ni vet bara jobbat kortare perioder och på riktiga skitställen de senaste åren så bra erfarenheter saknas. Men nu efter några dagar av inskolning känns det påtagligt mycket bättre. Har två dagar kvar och sen blir det till att börja jobba på riktigt. Fyfan!!!!!!!!!!!!!!

Ska jobba på inställningen.

Idag e jag iallafall ledig! Har mest tagit det lugnt - något som plötsligt börjat uppskattas på ett helt nytt sätt sen _arbete_ kom in i tankarna. Rastlösheten har dock inte minskat. Så utöver att bara ta det lugnt har jag sorterat i garderoben, städat köket och bakat bröd. Jättegoda! Testade receptet för första gången häromveckan och med tanke på vilken succé det blev delar jag länk: HÄR! Å nu sitter jag och varvar medicinhanterings- och insulinplugg med “Vem bor här?” på svt. Önskar jag kunde multitaska :(

Om en stund kommer Jonte hem och då ska vi käka rester från gårdagen innan vi drar på födelsedagsfika. Frikadeller i tomatsås, ungefär lika gott som det låter (JÄTTE)!!!

hejdå <3<3

  • life

Gillar

Kommentarer

swagboi
,
Sveriges främsta matblogg!!! hälsa bästa katten i världen från mig!!❤️❤️❤️