helg: en känsla

E något speciellt med helgen. Låter kanske som början på en urgammal spaning och jaja det kanske det är MEN här kommer en helt ny vinkel: "helglängtan trots ständig helg". Om man efter månader av arbetslöshet med dagar fulla av, ja, FRITID, ändå njuter mer av veckans två sista dagar än resten måste det väl vara... biologiskt? Nä jag skoja! Hej förresten!

Igår startade jag dagen ofrivilligt tidigt. Tror inte ens klockan hunnit bli halv åtta. Ett av kruxen med att ha sambons gibbdator i sovrummet. HAHAhahahahahahhahahaha. Äh! Klart han ska få spela en lördagsmorgon! Klev upp, åt frukost och njöt av fenomenet internet. Hur fint är det inte att kunna se en teaterföreställning från Dramaten hemma i soffan? Corona e kanske inte helt dumt trots allt *tacksam nysning*. Igår blev det "Liv Strömquist tänker på dig!" och jävlar!!! Att Strömquist är ett geni är jag nog inte ensam om att tycka, men det känns värt att upprepa! Otroligt inspirerande. Man borde bläddra igenom hennes serieböcker oftare. Direktlänk till teatern HÄR!

Efter det åkte vi iväg på loppis. Va en butik här i Kalix som skulle stänga och därför hade utförsäljning på lite allt möjligt. Hittade ingenting!! Svintråkigt. Man blir så ledsen. Sen hälsade vi på Jontes föräldrar å drack vin å spelade spel. Kom tvåa och vips va kvällen förstörd. Slut på lördagen!!!

Idag då? Vaknade jättesent. Klockan e snart tre och jag har hittills hunnit äta frukost, duscha och (tro det eller ej) KLÄTT MIG! Nu ska vi ta en promenad i vårvädret. Förhoppningsvis leder turen återigen hem till Jontes föräldrar så hans morsa kan toppa håret mitt. E fan HÅRPANNE på hög nivå.

VI HÖRS va!!!!!

  • life

Gillar

Kommentarer

Edvin
,
Jag är sååååååååååååååååååååååååååå glad att du är tillbaka!!! Nu kan livet återgå till det normala!! PRISA GUD!!!