heeeeela påsklovis sammanfattat

Långfredag! Lovet kickstartades med en roadtrip till Piteå med Smilla och Elsa. Vi hängde runt, snackade om livet och åt på Bastard Burgers. Tog en Ayia Napa-burgare. 23 dagar kvar till Napa hallå!!!!!

Sen efter en hemmafest på lördagen med ett antal drinkar druckna blev Emma sjukis. Samma sak varje gång, ska hålla mig till öl, så äre ba! Fick dra hem tidigt på morgonen med en spyhink i famnen, kul med påsklov!!!

Å min tinder försvann igen!!! Nu var det till skillnad från förra gången det hände 1. inte 4ever och 2. inte en superbiggie pga hade inte förlorat årslånga konversationer och kontakter från hela Sverige. Var verkligen mardrömmen när det hände första gången. Grät i TIMMAR. Känslor hörrni!

Åsså rann veckan iväg och det blev torsdag! Vilket den här veckan innebar bio och ölkväll. Jag, Edvin och Elsa såg äntligen Black Panther, svinbra var den!!! Förutom att det inte alls är min sorts film och att jag utöver att sitta uttråkad var urkissnödig hela filmen :-) tills jag sprang på toa :-) men ölkvällen blev desto bättre! Fina vänner, bananöl (goooodaste jag smakat!!!!) och #whisky (s/o till isseboi som sponsrade den, fuck you bännen) för man vill va som Alex Schulman va!

Lördagen spenderades i en backe med bästa gänget<3 och folköl<3 Dagsfylla var en himla härlig upplevelse fram till sjutiden då illamående, huvudvärk och trötthet åt upp mig. Sliten var man!!!!

Imorgon är lovet över och skolan igång. Känns ovanligt FÖRJÄVLIGT, inte aaaaalls intresserad av att få veta vad som väntar nu sista tiden av trean. Gymnasiearbetet är dödstråkigt och alla andra uppgifter jag har att göra är nästan värre.

61 dar kvar till studenten, må tiden bli skonsam. Amen.

  • life

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Ditt lov låter verkligen fantastiskt! SÅ heja dig vännen, äg den här veckan nu =) Kram <3
matildaberlin.se
emmishund
emmishund,
Men TACK å detsamma fina du!!!!
nouw.com/emmishund