Nu när skolan börjar så "får" jag en helt ny dator för den andra va de inte nåt att ha. Städade mig fram till min andra dator förra veckan hos pappa men dagen efter åkte jag till mamma. De funkar lika bra att använda hennes dator när hon jobbar.
Lite update om min dator iallafall:)
Ses sen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 43 Readers

Likes

Comments

​Hej!

Är lite smått sur över att min dator är paj. Skärmen har glappat ganska mycket och nu har skiten gått sönder. Har min andra dator men den är också lite konstig och telefonen är ju bara ett helvete att blogga ifrån. Pappa va snäll att låna ut sin dator till mig. De är förklaringen till att de inte kommit några inlägg.

Ses sen!

Likes

Comments

Hellu!

We heart it är nog den bästa appen någosin efter snapchat! Använder bara den appen om jag ska hitta bilder som jag ska använda till nåt. Använder den till och med till skolarbeten. The addiction is real! Ja typ så. haha är typ helt slut i huvudet idag (mer än vanligt då vill säga).

Ses sen!

Likes

Comments

Hej!

När jag konfirmerade mig fick jag en kamera och nu har jag testat den. Jag fick en Nikon D3200 och den är sjukt bar enligt mig. här kommer några av bilderna.

Likes

Comments

​Hellu!

Nu är de ungefär 3 veckor kvar tills sommarlov. Jag orkar seriöst inte vänta på att alla lärare ska ha sina prov och rätta dom och sen får man reda en vecka innan betygen sätts att man antingen måste göra om hela provet eller om man blev godkänd. Och folk som sitter och skriker jag fattar inte och ändå så gör dom inte ett skit. Nä nu vill jag ha sommarlov och slippa allt och alla. Förlåt för all negativitet men vi ses sen.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!
På söndag konfirmerar jag mig men fy fan va nervös jag är nu! Vet egentligen inte vad jag är orolig för eller jo de vet jag ju. De kommer va
110+ personer i kyrkan! Gör man bort sig så är du ju inte lite pinsamt. Jag tänker typ så här: jag har 13cm klackar, håller på att bli strypt av kåpan och ska bära ett brinnande ljus. De sista som skulle fattas är att jag trillar. Kommer bilder sen!
Ses så länge!

Likes

Comments

Halloj!!!
När jag var mindre ändra jag hårfärg stup i kvarten som nu då fast med "naturliga" färger. Förra veckan prata jag med min kusin om hon kunde färga mitt hår innan jag konfirmerar mig så igår så färga
jag håret SVART! Känns ganska konstig att se sig själv med svart hår efter ha haft ljust hår i ungefär 1år. Men jag är sjukt nöjd iallafall. Har ju haft svart hår innan så jag visste ju på ett ungefär hur de skulle se ut men känns lite onaturligt.
De kommer en bild här nedan för så ni får se
.
Ses sen!

Likes

Comments

Halloj!
Har inte bloggat på en månad ungefär. Har vart utan inspiration och haft mycket att göra. Men nu är jag tillbaka iallafall! Ska sätta mig idag vid min dator och göra om det mesta på bloggen.
Ses sen!

Likes

Comments

Hej!
För några dagar sen sa jag att jag skulle ha 3mm ett tag och vänta tills de hade läkt ihop men de gick inte så bra. Egentligen ska man vänta i 1månad innan man töjer mer för annars spricker örat. Jag själv har väldigt litet tålamod och vill att allt ska hända helst igår. Så jag har nu 8mm i och jag töjde från 3mm till 8mm på 3-4dagar. Råkade även spräcka örat i samma vända. Gör inte som jag säger jag bara för de gör ont som satan!
Ses sen!

  • 63 Readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw