Denna dag startade världigt segt eftersom att jag går på sommarskola för att få upp mitt betyg i matten. Jag hade en massa diagnoser och andra tråkiga saker.
Men det vände efter skolan för då åkte jag hem för att fira att min brorsa fyllde 11 år 😀
Det var en massa folk där och firade honom bland annat hans familj och närmaste vänner.
Han fick en massa fina presenter och är en massa godsaker. Dom hade vattenkrig spelade fotboll. Senare på kvällen började vi grilla lite korv och kött. Det var det godaste jag har ätit på länge. Efter det drog jag och min familj ner och bada för att ta ett kvällsdopp. Jag kom nästan nyligen hem från badet. Det var nog en av dom roligaste dagarna jag varit med om på länge. Speciellt på slutet av dagen, för det var bäst.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nathalie Andersson är en jättebra bän jag kännt så länge jag kan minnas.
Jag älskar henne! Alla säger att älska är ett för starkt ord och att jag kanske bara gillar henne som vän. men jag säger nej till det. Jag vet att jag älskar henne för hon alltid ställer upp för en till hundra procent. När man kanske är ledsen eller arg och behöver prata ut. Hon ljuger aldrig, hon är nog den mest ärliga personen jag känner. Om man berättar något för henne och inte vill att det kommer ut så håller hon det för sig själv och sprider inte det till någon annan som andra falska vänner gör. Hon sprider aldrig skit bakom folks rygg, om det är något fel så säger hon sanningen till en.
Även om vi haft några fuffa år son vi bråkat mycket, så har vi alltid löst det och lagt allt detta bakom oss. Jag älskar dig min finaste 💖

Likes

Comments

Åååå, vilken underbart rolig helg man har haft i degerberga.
En dag när jag kom hem så fick jag se ett brev på bordet. Det stod att min brorsa Rickard skulle gifta sig den 27 juni. Jag blev helt förvånad men även jätte glad. Jag ville bara komma dit för att se det underbara bröloppet som skulle komma.
Så vi åkte dit i tordags morgon från sundsvall, så vi var väll där någon gång under kvällen. Då fick man träffa alla underbara människorna som var där bland annat Min brorsas fru maria och hennes familj. vi hade haft det jätte kul på bröllopet och på festen efteråt. Även om marias franska släkt bara kunde prata franska nästan. Också när ethien den franska sonen spillde kaffe över hella min matte bok. Hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig. Jaja men var jätte roligt ända till jag typ fick ett anfall... Jag kunde inte andas ett dugg. Jag trodde fan jag skulle dö, asså jag hade jätte panik. Och alla trodde till och med att jag hade fått ett epilepsianfall natten innan. För jag hade nackspärr också hade jag bitit sönder hela tandköttet. Så på slutet at helgen var det väll lite sämre innan jag skulle åka hem för att komma tillbaka till sommarskolan.
Men det mesta av helgen var faktist roligt☺


Likes

Comments

Nu har man haft en jätte bra födelsedag :)
Och efter Basket träningen som jag haft typ nyss, vill jag bara slänga mig till bädds och bara mysa ♥

Likes

Comments

Hejsan allihopa, min dag började med att jag vaknade och gick direkt upp och duschade. Sen drog jag ner och träffade bästa albera olofsson som jag har saknat jätte mycket. Vi hade en jätte bra dag, vi tog och fikade.
Jag tog en cappuccino och Frozen yoghurt. Asså älskar bara frozen yoghurt.♥ Ja men sen gick vi runt och kollade på kläder och shoppade lite. Men dagen gick så himla snabbt tyckte jag :/
Bästa dagen på länge kan jag säga. Men ha det så bra allihopa så lägger jag upp något mer senare. :)Likes

Comments

Då har man sett på "Fifty shades of gray" som alla sagt har varit så himla bra.
Och det var ju sant. Fifty shades of gray är nog en av dom bästa filmerna jag någonsin sett.
För alla er som inte har sett den än, jag rekommenderar den filmen verkligen.
Men varför få vänta i två år för att få se uppföljaren?
Två år är ju en evighet för mig.

Likes

Comments

Den här dagen började ju bra, den började med att jag försov mig en halv timme så jag klev upp klockan halv 9 istället för 8.
Sen skyndade jag mig till skolan och när jag kom dit sa lärarna att vi börjar klockan 12. Fattar ni hur less jag är på den hära dagen?? Hoppas att eran dag blev mycket bättre än min dag iallafall.

Men ni får ha det så bra :)  • 221 Readers

Likes

Comments

Fyfan vilka oförglömliga minnen jag har med er. Saknar alla våra fina minnen som vi haft. Jag kan inte fatta hur jag kan ha tappat kontakten med nästan alla er, men en sak ska ni veta ( Ni har alla en stor plats i mitt hjärta ) ♥
  • 224 Readers

Likes

Comments

Här är några oförglömliga bilder jag har tagit genom åren :)

  • 225 Readers

Likes

Comments

Basket matchen blev inte som jag tänkt mig. Jag trodde att vi skulle möta tjejer, men vi gick möta killar istället.

Inte för att skryta men det måste vara så att vi är bättre än nästan alla tjej lag eftersom vi får möta 2 tjej lag och rästen killlag.
Aja men dom vann iallafall med typ 100 p

just nu kollar jag på hockey matchen i mellan sundsvall och vännes. Sundsvall leder med 3-0 så jag tror att sundsvall vinner.

Men ha det så bra allihopa så lägger jag upp något imorgon. :)


  • 189 Readers

Likes

Comments